Ούτε σε επιθεώρηση δεν λέγονται αυτά...Κ. Λογοθέτης: "δεν φοβάμαι γιατί εργάζομαι με...διαφάνεια" (!!!)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Κ. Λογοθέτη για την υπόθεση του καζίνο, (η οποία κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε, αφού δεν ειπώθηκε κάτι νέο), ο "δήμαρχος" μεταξύ άλλων δήλωσε:
"δεν φοβάται κανένα, γιατί εργάζεται με διαφάνεια"....!!!
Εδώ λοιπόν έχουμε το ανέκδοτο της ημέρα, και μια μεγάλη απορία. Ξεκινώ από το δεύτερο.
-- Ποιος τον ρώτησε αν φοβάται κάτι; Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να το αποσαφηνίσει και να το καταθέσει; Μήπως εδώ ισχύει η ρήση "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται;"
Πάμε στο άλλο. "Εργάζομαι με διαφάνεια".
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη:
-- Είναι διαφάνεια όταν ο πρόεδρος της κοινοπραξίας κος Ν. Ρεμαντάς ισχυρίζεται χωρίς διάψευση ότι έχετε συναντηθεί 17 φορές τους τελευταίους δυο μήνες, και βάλε πόσες πριν;
-- Είναι διαφάνεια όταν καταγγέλεστε από τα άλλα μέλη του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, και της επιτροπής
για τη συζήτηση για το θέμα της μετατροπής, ότι έχετε δική σας ατζέντα και ότι στερούνται ενημέρωσης;
-- Είναι διαφάνεια όταν επί σωρεία μηνών λαμβάνατε "δωρεές" από το προσωπικό λογαριασμό επιχειρηματία της περιοχής, χωρίς να έχετε πάρει έγκριση ή χωρίς να έχουν τηρηθεί οι απαιτούμενες από το νόμο διαδικασίες, χωρίς να το γνωρίζει κάποιος;
-- Είναι διαφάνεια όταν καταγγέλεστε από τον ίδιο σας τον  νομικό σύμβουλο χωρίς διάψευση, για αυθαιρεσία, εξαπάτηση των δημοτικών συμβούλων λόγω απόκρυψης στοιχείων και άλλα τινά;
-- Είναι διαφάνεια όταν καταγγέλεστε για πλαστογράφησης δικογράφων στην περίφημη δικαστική επιδίωξη φιάσκο;
-- Είναι διαφάνεια όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δηλώνει ότι έχει παραιτηθεί από το συνδυασμό (και κατ' επέκταση από το αξίωμα του), για να μετέχει της εκλογής ως υποψήφιος επικεφαλής άλλου συνδυασμού, και μετά να γυρίζει ως κύριος και να συνεχίζει τα καθήκοντα του με την πλήρη ανοχή σας;

Έλεος....είπαμε να λέμε και κάποιες προεκλογικές υπερβολές, αλλά και όχι τέτοιες.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, σήμερα κατηγορήσατε τους δημοσιογράφους περί πολέμου και άλλων φαιδρών. Δεν είδα κανένα όμως από τους όποιους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των μέσων να σας ρωτούν ευθέως τι ακριβώς εννοείται με το "διαφάνεια", όταν εσείς και αυτή η έννοια είστε τσακωμένοι.
Παράξενο ε;

10 σχόλια:

  1. Εργάζομαι και Λογοθέτης είναι λέξεις που δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση, δεν είναι μόνο το διαφάνεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φερέφωνο δηλαδή δεν μπορεί ένας δήμαρχος να εργάζεται για την πάρτη του και όταν το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να τον παίρνουν πρέφα και τα 3χρονα παιδιά, αυτό δεν είναι διαφάνεια? Μάθαμε τώρα ολοι έχουμε ένα blog και κάνουμε κριτική σε δημάρχους που δρουν απροκάλυπτα. Άντε μην πάρει τηλέφωνο ο δημοκράτης κανενα Πασοκ και σας τα κλείσει όλα, Ένας Θαυμαστής του Παπαδόπουλου και του Λογοθέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εργάζομαι για διαφάνεια, εγώ τον πιστεύω άσχετα που δεν τα καταφέρνει. Και σε εσάς μπορούν να σας πούν εργαστείτε να τελειώσετε την εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών και να μην τα καταφέρετε. Αυτό όμως δεν πάει να πει πως δεν εργάζεστε. Έχετε βγεί 15-16 χιλίαδες δημότες και βαράτε ένα δήμαρχο. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο είσαι βαλτός τελικά και θα σου πω γιατι ρε φίλε: Πράγματι ο Λογοθέτης έχει τσακωθεί με την διαφάνεια αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίει η π....α η διαφάνεια που δεν βάζει γλώσσα μέσα, φυσικό και επόμενο ήταν αφού δεν έκανε τα χατήρια να υπάρχει διαζύγιο μεταξτους. Όχι όμως ότι φταίει ο Λογοθέτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος ο Λογοθέτης και οι Απάτσοι με τους ζουλού δεν δείχνούν, αμα έλεγες σπορέλεος κάτι θα μπορούσε να γίνει bluger!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φωτογραφία σας κύριε είναι εφιαλτική. Δείχνει πως θα είναι οι Λογοθέτης- Μουζάκης μετά το τέλος της θητείας τους ως δημοτική αρχή. Παρακαλώ να την κατεβάσετε διότι στα σπίτια μας υπάρχουν και μικρά παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:18 έγραψες, πολύ γέλιο το σχόλιο σου φίλε-η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι μόνο 3,5 χρόνια δημοτική αρχή, τι να προλάβει να κάνει? Δώστε άλλη μια ευκαιρία και αν και τα επόμενα 5 χρόνια δεν κάνει τίποτα τότε θα μπορείτε να κάνετε την κριτική,σας. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να μην υπάρχει Λουτράκι, αλλά δεν έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν 3 χρόνια όμως όλα ηταν ωραία τοτε που εκλέχτηκε ως δήμαρχος,έχεται μεγάλες ευθύνες απέναντι στον κοσμο διότι ανευθυνα, χωρίς ουσιαστικό προγραμματισμό,με προχειροτητες ιδίως με συμβούλους αλεξιπτωτιστες(γι'αυτο πήρε 21% περιπου την 1 Κυριακή) αρχίσατε να πηδατε απο το καράβι ενας- ένας αντί να παλεψεται για το καλό του τόπου & ασκείται το ελληνικό χόμπι κριτική εκ του ασφαλους....μικρο το Λουτράκι ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις, τότε αδελφάκι μου έχεις πρόβλημα αντίληψης ή απλά διαστρεβλώνεις εσκεμμένα τη πραγματικότητα.
      Αυτό που εσύ λες αλεξιπτωτιστές, εγώ το λέω συμβούλους τεχνοκράτες, που αγαπούν το τόπο τους, ξέρουν ότι μπορούν να προσφέρουν, και τους ζητήθηκε επίμονα να το κάνουν, δίνοντας άπειρες ψεύτικες υποσχέσεις.
      Αυτό που εσύ λες αρχίσατε να πηδάτε από το καράβι, εγώ το λέω "κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται", όταν ο δήμαρχος μας φλόμωσε στα ψέματα, όταν ο δήμαρχος έδειξε ότι δεν είχε σκοπό να υλοποιήσει καμία από τις δεσμεύσεις του κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας τους δημότες, όταν ο δήμαρχος είχε δική του ατζέντα με διαπλεκόμενη και αυθαίρετη πολιτική και πρακτικές (άλλωστε μέχρι και ο κουμπάρος δικηγόρος του και νομικός του δήμου του το καταλόγισε, αδιάψευστα), όταν ο δήμαρχος υπέκφευγε των υποχρεώσεων του, όταν καταλάβαμε ποια είναι η πραγματικότητα.
      Κάνε μου τη χάρη λοιπόν και μιλάς για κριτική εκ του ασφαλούς, γιατί η μόνη ασφαλής διαπίστωση είναι αυτά που αναφέρονται για τον δημαρχούκο σου, που σε έπιασε και ο πόνος για το καλό του τόπου.

      Διαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.