Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πουλήσει τους ψηφοφόρους του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν πουλήσει τους ψηφοφόρους του, δεν θα αντέξει ούτε μήνα στην εξουσία. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ –αν και θα ήθελα να πετύχει–, γιατί δεν περιμένω τίποτα από κανέναν.
Επίσης, οι Έλληνες που έπρεπε να φάνε σαράντα χρόνια στη μάπα την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ –με τους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου και τις άλλες ιερές οικογένειες– και έπρεπε να χρεοκοπήσει η χώρα τους για να
αποφασίσουν να ψηφίσουν ένα άλλο κόμμα, είναι για γέλια· για να μην πω τίποτα χειρότερο. 
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ –μαζί με άλλα κόμματα– έπρεπε να είχε γίνει κυβέρνηση στις εκλογές του 2012. Τότε θα μας ήταν πιο χρήσιμος. Οι Έλληνες δεν το θέλησαν. Τότε φοβήθηκαν οι Έλληνες μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ αριστερός, τώρα φοβούνται μήπως είναι πολύ συστημικός. 
Ε, ας κάτσουν με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, για να είναι σίγουροι για την επιτυχία. Μόνο να βγάλουν τον σκασμό, γιατί, και μαζοχισμός, και γκρίνια, δεν λέει. [...]

Το απόσπασμα είναι από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.