Το παιδικό παραμύθι του Κουφοντίνα και η έντυπη «τρομοκρατία» της Καθημερινής !!!

Δεν είναι αποσπάσματα από ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ, δεν είναι από ανακοίνωση της Τρόικας. Είναι από το βασικό άρθρο της «Καθημερινής», το Σάββατο (το πρώτο) και…την Κυριακή (το δεύτερο).
H αρχή έγινε το Σάββατο:
«Οι βουλευτές που σκέφτονται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα αποτυπώνει την πιθανολογούμενη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα οφείλουν να ζυγίσουν τις επιπτώσεις των αποφάσεών τους».
«Η απόρριψη της συμφωνίας θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες και θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της
πραγματικής οικονομίας, που μοιάζει να βγαίνει, επιτέλους, από την ύφεση».
Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή:
«Βασική προϋπόθεση για να την εκμεταλλευθούμε (σ.σ. τη μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης που μας έρχεται!) είναι να αποφύγουμε την πολιτική περιπέτεια και την ακυβερνησία».
Δεν αρκούνται στην… ανεξάρτητη δημοσιογραφία εκεί στο Φάληρο, δεν τους φτάνει η… αντικειμενική αρθρογραφία τους, περνούν και στις ευθείες «απειλές» προς τους βουλευτές! Χωρίς δημοσιογραφική αιδώ. Με τρομοκρατία και κινδυνολογία. Πέραν από κάθε κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα μπροστά τους μοιάζει με παιδικό παραμύθι. Δημοσιογραφία να σου πετύχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.