Η τελευταία διαγραφή Σαμαρά.

Καζάνι που βράζει είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το εσωτερικό της ΝΔ. Και όταν λέμε το εσωτερικό, εννοούμε σε επίπεδο στελεχών της Συγγρού και όχι απλών μελών, τα οποία, όσα ακόμα υπάρχουν, δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται.
Πολλά στελέχη της ΝΔ θεωρούν ότι παραγκωνίζονται από τον κ. Σαμαρά και την ηγετική του ομάδα της παλιάς ΠΟΛΑΝ. Βλέπουν να παραμερίζονται η παραδοσιακή ΝΔ και οι παραδοσιακές αρχές της ΝΔ και να στήνεται νέο κόμμα. Ένα κόμμα που θα είναι ένα κράμα της
παλιάς ΠΟΛΑΝ και του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ. 
Πολλά παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ διαγράφονται από τον κ. Σαμαρά, με τελευταίον μόλις χθες τον κ. Κακλαμάνη μπροστά στα μάτια όλων. Διαγραφή την οποία είχαμε προβλέψει στο άρθρο Ο Κακλαμάνης κατηγορεί Σαμαρά. Αναμένεται απάντηση. Προηγήθηκαν Καμμένος, Ζώης, Πολύδωρας κ.λ.π.
Κάτι όμως μας λέει ότι η διαγραφή του κ. Κακλαμάνη θα είναι και η τελευταία που κάνει ο κ. Σαμαράς, με τις ιδιότητες του πρωθυπουργού και του πρόεδρου της ΝΔ. Στις επόμενες εκλογές μάλλον ο λαός θα του αμφισβητήσει αυτές τις ιδιότητες.
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.