Κανονικά συνεχίζει το ΙΚΑ Λουτρακίου. Αναβαθμίζεται της Κορίνθου με απονομή συντάξεων.

Μέσα στην γενική κατήφεια που απορρέει της κακής οικονομικής κατάστασης, αλλά και της απαξίας που έχει περιέλθει η περιοχή λόγω μιας ολόκληρης χαμένης δημοτικής θητείας (αυτή του Κ. Λογοθέτη), υπάρχει και μια καλή είδηση, που όμως μένει να επαληθευτεί.
Όπως αναφέρεται από το γραφείο του βουλευτή Χ. Δήμα (ευχαριστούμε Σπύρο), ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Κ. Παπαθανασίου σε κατ' ιδίαν συνάντηση του με τον βουλευτή Κορινθίας, διαβεβαίωσε ότι το γραφείο ΙΚΑ Λουτρακίου, θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής όπως το έκανε μέχρι σήμερα.
Παράλληλα, όπως είπε ο κος Παπαθανασίου, το γραφίο της Κορίνθου θα αναβαθμιστεί, και πλέον θα
λειτουργεί και ως κέντρο εξέτασης και απονομής συντάξεων, άρα δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν στην Αθήνα οι φάκελλοι για επεξεργασία.
Κάτι είναι και αυτό. Ας ελπίσουμε ότι και η νέα δημοτική αρχή θα βρει λύση στο πάγιο αίτημα του εργατικού κέντρου, αλλά και των εργαζομένων στο ΙΚΑ Λουτρακίου, με σκοπό την εύρεση χώρων για τη στέγαση των γραφείων και των ιατρείων, και την αναβάθμιση των υπηρεσιών στη περιοχή.
Άλλωστε, εκκρεμεί και η κοινή πρόταση των πρώην προέδρων του εργατικού κέντρου και της τοπικής κοινότητας, Γ. Παύλου και Γ. Μπάκου, για την αναδιαμόρφωση των χώρων του Κέντου Υγείας Λουτρακίου, με την επέκταση του (οριζόντια και κάθετα) για να λειτουργούν παράλληλα το ΚΥ και τα γραφεία / ιατρεία του ΙΚΑ, ιδιαίτερα όταν αυτή η πρόταση τυγχάνει και της αποδοχής του ΙΚΑ. Το έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το ΙΚΑ και τα περιφερειακά αναπτυξιακά προγράμματα, όμως η παρούσα δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, ποιείται την νήσσαν, όπως το έκανε με επιτυχία και σε πλείστες όσες άλλες περιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.