Η επίσημη αποκάλυψη της απάτης του πρωτογενούς πλεονάσματος από κυβερνητικά χείλη.

Την Δευτέρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο επίσημος προσκεκλημένος Άδωνις Γεωργιάδης είπε στους συμμετέχοντες στην εκπομπή δημοσιογράφους να μην υποστηρίζουν δημοσίως, για λόγους εθνικού συμφέροντος,  ότι το "πρωτογενές πλεόνασμα" είναι πλαστό (τάχα η τρόϊκα δεν το ξέρει).
Κάποια στιγμή όμως που στριμώχθηκε στον διάλογο, παραδέχθηκε δημοσίως ότι το Ελληνικό Δημόσιο του χρωστάει (νομίζω από ΦΠΑ) 100.000€ για τις επιχειρήσεις που είχε και αντί αυτού
αναγκάζεται,  κατόπιν ρυθμίσεως, να πληρώνει με δόσεις τις υποχρεώσεις του.   
Δηλαδή από επίσημα χείλη υπουργού της παρούσας κυβέρνησης, αποκαλύπτεται πως σχηματίστηκε το πολυδιαφημιζόμενο ¨πρωτογενές πλεόνασμα¨. Η πλήρης και επισημότερη αποκάλυψη της κυβερνητικής απάτης εν όψει των επικείμενων εκλογών, για να μπορέσουν σε συνεργασία με την τρόϊκα να μοιράσουν το
πεντακοσάρικο στους πεινασμένους ψηφοφόρους, προκειμένου να τους αποσπάσουν την ψήφο.
Χρωστάνε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες την σύνταξη, το εφάπαξ, τον ΦΠΑ,  καθυστερούν αλλά και περικόπτουν κατά το δοκούν οφειλόμενες αμοιβές γιατρών, φυσικοθεραπευτών, φαρμακοποιών, μηχανικών και εργολάβων δημοσίων έργων,  ιατροφαρμακευτικές δαπάνες ασφαλισμένων, και πολλών άλλων, ενώ την ίδια στιγμή απαιτούν χωρίς δυνατότητα συμψηφισμού, τυχόν οφειλές προς το δημόσιο, εξαθλιώνοντας  τελικά τους πολίτες και στέλνοντάς τους στη φυλακή αλλά και στην αυτοκτονία.
Εμείς πότε θα τους στείλουμε εκεί που πρέπει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.