Ο Άδωνης κατατρόπωσε τον Ασκληπιό

Το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε τις ζωές μας βορά  σε  τσαρλατάνους, οι οποίοι χειροκροτούν εκστασιασμένοι την μικρονοϊκη τρόικα σε κάθε της λέξη…
Μάλιστα είναι τόσο περιχαρής που συνεργάζεται μαζί της και ξιφουλκούν για το ποιος θα πάρει την δόξα (!)…
Φταίμε και εμείς. Υπήρξαμε μωροί.  Αφήσαμε την υγεία μας σε κάθε τυχάρπαστο yes sir, για να την καταντήσει σαν τα μούτρα του!!!
Αυτά δεν είναι μόνο δίκες μας  διαπιστώσεις αλλά και διεθνών επιστημόνων οι οποίοι προειδοποιούν.
Κοινωνιολόγοι και ειδικοί σε θέματα δημόσιας υγείας, σε σχετική μελέτη τους που δημοσιεύθηκε
στο διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό "The Lancet" διαπιστώνουν  ότι, η ύφεση, η λιτότητα και οι περιορισμοί του προϋπολογισμού έχουν επιδεινούμενες επιπτώσεις στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα!!!
Παρόλα αυτά τώρα του Αδώνιδος του κατέβηκε στη γκλάβα να κόψει σε έξι μήνες από σήμερα  χαράτσι-  εισιτήριο 5 ευρώ το κεφάλι σε όσους επισκεφθούν τα πολυϊατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) τα οποία αντικαθιστούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Μάλιστα η αρχαιοπρεπής υπουργάρα μας  χαρακτήρισε ως ευτελές το πόσο των 5 ευρώ, και διευκρίνισε ότι θα πηγαίνει ως πόρος για την εξέταση των ανασφάλιστων . Δεν φταίει εκείνος. Ο Ασκληπιός φταίει που πέθανε νωρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.