Λουτράκι. Ο επόμενος δήμαρχος θα είναι επιτυχημένος.

Το L1 με σιγουριά υποστηρίζει ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα εκλέξουν δήμαρχο ο οποίος θα είναι επιτυχημένος. Για αυτό υπάρχει και συνωστισμός υποψηφίων.
Αρκεί ο νέος δήμαρχος να κάνει ΚΑΤΙ....
Αυτό τον καθιστά με απόλυτη σαφήνεια επιτυχημένο, αφού ο προηγούμενος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Άρα πιο κάτω δεν πάει.
Ήδη ο τόπος έχει πιάσει πάτο.
Ήδη έχουμε δει ο νυν δήμαρχος να κατηγορείται για ψέματα (από απίστευτα πολλούς), για αναποτελεσματικότητα, για αυθαιρεσία, για πολιτική διαπλοκή, για κρυφές ατζέντες, για παραβατικότητα, ενώ πρόσφατα η δημοτική αρχή κατηγορήθηκε
σε δικαστήριο ως "απατεώνες".
Ήδη έχουμε διαπιστώσει ότι ο νυν δήμαρχος κορόϊδεψε και εξαπάτησε τους δημότες, αφού οι προεκλογικές δεσμεύσεις και οι προγραμματικές εξαγγελίες έμειναν σε ένα ωραία τυπωμένο πρόγραμμα.
Ήδη έχουμε δει να απαξιώνεται ο δήμος, αφού το μεταλλικό νερό έμεινε ανυπεράσπιστο πολλές φορές, οι μόνες επενδύσεις αφορούν σουβλατζίδικα και καφέ μπαρ, τα εμπορικά μαγαζιά κλείνουν, το καζίνο στα πρόθυρα της πτώχευσης, το υδροθεραπευτήριο στα πρόθυρα της κατάσχεσης, οι υποδομές και τα έργα παρέμειναν όχι μόνο όπως παρελήφθηκαν αλλά επιβαρυμένα από τη φθορά του χρόνου και απαξιωμένα.
Ήδη έχουμε δει ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στο έπακρο. Και διόδια μπήκαν. Και προαστιακός δεν ήλθε. Και οι διεκδικήσεις για τη Σουσάκι Λοτζίστικς απέτυχαν. 
Η πολιτική στα χειρότερα της.

Για αυτό λοιπόν με σιγουριά, το L1 κάνει την πρόβλεψη, ότι ο επόμενος δήμαρχος (όποιος και αν είναι) θα είναι επιτυχημένος, αφού αποκλείεται να μείνει στο ΤΙΠΟΤΑ.

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδη αμα ο επομενος δημαρχος ριξει κοπρια στη γλαστρα και επειδη ο Λογοθετης δεν εκανε τιποτα, θα ειναι επιτυχημενος; Ετσι γραφτε τετοια για να περνουν τα μυαλα τους αερα και μετα ψαχνουμε το γιατι εγινε το Λουτρακι ετσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.