Ποινικό αδίκημα ο γονιός και ο μισθωτός…

Η κυβέρνηση στην αρχή κατάργησε το αφορολόγητο στα παιδιά, με αποτέλεσμα κάποιος που έχει 3 παιδιά να καταβάλει ίδιους φόρους με αυτούς που δεν εχουν παιδιά. Πρωτοφανές σε μια χώρα με υπογεννητικότητα, “ξεχνώντας” βέβαια ότι οι γονείς συνεισφέρουν με πολλούς τρόπους στην οικονομία.

Τωρα, θέλει να φορολογήσει και τα χρήματα που δίνουν οι εταιρίες για

τους παιδικούς σταθμούς, σαν παροχή. Το αποτέλεσμα θα είναι να κλείσουν αρκετοί παιδικοί σταθμοί, θα ανέβει κι άλλο η ανεργία και οι γονείς
θα στραφούν σε κατ’ οίκον φύλαξη με αφορολόγηματα χρήματα.

Πολύ καλή η κίνηση της κυβέρνησης, το κράτος θα χάσει φόρους απο τους παιδικούς (αφού αρκετοί θα κλείσουν), θα χάσουν χρήματα τα ταμεία (απο τους εργαζομένους που θα απολυθούν) και η μαύρη εργασία θα αυξηθεί.

Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για την ανεργία (και μάλιστα χαίρεται που αυξάνεται συνέχεια) και φυσικά αρχίζει και βλέπει τον “πατριωτισμό” της.
Τουλάχιστον μην μας κοροϊδεύει ότι τα σπάει με την τρόικα για τους φαρκακοποιούς ή τι θα γράφει στο μπουκάλι του γάλακτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.