Προσφορά Οικονομοτεχνικης τεχνογνωσίας στην Ουκρανία….απο τον έμπειρο Βενιζελο

20140302-184526.jpgΑπό τον Πόρτα – Πόρτα
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΜΙΛΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ….
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
Ελληνική τεχνογνωσία για την οικονομική κρίση
Η οικονομική κρίση είναι το οξύτερο πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να μεταφέρει τις προτάσεις της μεταβατικής κυβέρνησης της Ουκρανίας για το πώς θα μπορούσε η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει τη χώρα με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (!!!!!!!) αλλά όχι μόνο.
«Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να γίνει, οπωσδήποτε, μια διεθνής διάσκεψη για το θέμα αυτό,
ώστε να διαμορφωθεί, άμεσα, το σχήμα. Βεβαίως, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης, που έχουμε ζήσει και ζούμε, την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία» είπε.
Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και διάλογος, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των υφισταμένων συμβατικών κειμένων που συνδέουν την Ουκρανία με τη Ρωσία, αλλά και με τη διεθνή κοινότητα.
«Χαιρόμαστε, γιατί η προσωρινή ουκρανική κυβέρνηση αποφάσισε να συνεχίσει τη διαδικασία που συνδέει την Ουκρανία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την υπογραφή της Συμφωνίας Σύνδεσης και Σταθεροποίησης».
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΤΙΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ.
ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.