ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…

Απο την Σοφία
Στον Πακιστάν την χώρα που το να ρίξεις οξύ στο πρόσωπο μιας γυναίκας δεν είναι ποινικό αδίκημα, που οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερο είδος. Την προηγούμενη βδομάδα μια κοπέλα θύμα ομαδικού βιασμού αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε γιατί η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον κυριότερο των βιαστών.

Σ’ αυτό το όνειρο “δημοκρατίας, κοινωνικής ισότητος, προόδου και

ομαλότητας”, που έχει κάνει τεράστιες εξαγωγές φορέων των ως άνω χαρακτηριστικών προς την Ελλάδα μας, οι αστυνομικοί δεν λογοδοτούν επειδή αμολάνε ελεύθερους εγκληματίες, αλλά γιατί δεν φυλάσσουν καλά το πουλί του πρωθυπουργού.
Εικοσιένα αστυνομικοί εκλήθησαν σε απολογία επειδή άγνωστη γάτα την έπεσε στο αγαπημένο
παγώνι του πρωθυπουργού, Ναγουάρ Σαρίφ και το σκότωσε!
Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις! Εικοσιένα!!!! Όλοι αυτοί έπρεπε να είναι οι νταντάδες του παγωνιού! Οι απολογούμενοι, λέει, δήλωσαν ότι δεν φαντάστηκαν ότι η γάτα θα μπορούσε να επιτεθεί στο παγώνι! Τελικά τρεις ετέθησαν σε διαθεσιμότητα!

Η γάτα δεν συνελήφθη!
Τρεις σε διαθεσιμότητα γιατί δεν απέτρεψαν την επίθεση στο πουλί του πρωθυπουργού και μια κοπέλα νεκρή γιατί όχι μόνο δεν απέτρεψαν την επίθεση εναντίον της αλλά άφησαν ελεύθερο και τον εγκληματία για να το ξανακάνει.
Αυτό είναι πολιτισμός και δημοκρατία.! Το όραμα που έχουν και για την Ελλάδα τα τοπικά γιουσουφάκια της παγκόσμιας χούντας, εντός και εκτός βουλής….
Μην ξεχνάτε… τα γιουσουφάκια θέλουν την ψήφο μας για να υλοποιήσουν το multi υποculti όνειρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.