ΣΟΚ!…Μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο μεταφέρονται πλέον οι παρελάσεις !!!

Φωτογραφία από τις δοκιμές για τη μεταφορά των παρελάσεων στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Προεδρικού Μεγάρου
Στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Προεδρικού Μεγάρου θα πραγματοποιούνται στο εξής για λόγους ασφαλείας οι παρελάσεις για τις Εθνικές Επετείους, σύμφωνα με απόφαση του…
υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Η αυστηρή «πόρτα» και η προσεκτικά καταρτισμένη λίστα καλεσμένων, θα βάλει τέλος στις γιγαντιαίες κινητοποιήσεις της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τα «έκτροπα» και
οι ανεπιθύμητες παρουσίες πολιτών στις παρελάσεις.
Έτσι, για να παρακολουθήσει κάποιος πολίτης μαζί με τους επισήμους τις εκδηλώσεις του κλειστού club της παρέλασης, θα πρέπει είτε να εξασφαλίσει κάποια πρόσκληση για τις θέσεις των επισήμων, είτε να προμηθευτεί ειδική κάρτα εισόδου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Επίσης, πρόκειται να εκδοθούν και ειδικά εισιτήρια διαρκείας, για τους φανατικούς των παρελάσεων, το κόστος των οποίων θα περνάει στον φόρο εισοδήματος. Η ισχύς του θα είναι ετήσια (δύο παρελάσεις) αλλά ο κάτοχός τους θα δικαιούται και ένα αναψυκτικό, στη δεξίωση της Προεδρίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Πάντως, για τους υπόλοιπους πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στην πλατεία Συντάγματος, που θα αναμεταδίδουν ζωντανά τα όσα γίνονται μέσα στο κτίριο.
Τα σχέδια για τις αλλαγές που απαιτούνται στο Προεδικό Μέγαρο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εκπονηθεί, καθώς για την είσοδο και την έξοδο των βαρέων οχημάτων, πρέπει να δημιουργηθούν δυο πλευρικές πόρτες στη μεγάλη αίθουσα τελετών.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.