Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη. Πείτε μας επιτέλους και κάποιες αλήθειες...τι ισχύει τελικά;

Όσο και να θέλω να το χωνέψω ότι ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης έχει δίκιο όταν αναφέρει αυτά που ο ίδιος ανέφερε εχθές στη συνεδρίαση του ΔΣ, τόσο περισσότερο μπερδεύομαι ή δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα.
Ο δήμαρχος λοιπόν είπε ότι ο διαχειριστής της κοινοπραξίας του καζίνο Ν. Ρεμαντάς, είναι αναξιόπιστος. Επίσης, δεν θέλει το καλό της εταιρείας, αφού δεν θέλει τη μετατροπή. Μάλιστα, όσο ο δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ θέλουν τη μετατροπή μια φορά (άρα τη θέλουν), τόσο ο Ν. Ρεμαντάς δεν τη θέλει, με την καμία.
Επίσης, προσπαθεί να μας βλάψει, να κλείσει το μαγαζί, να πετάξει τους εργαζόμενους στο δρόμο, έκοψε τη χορηγία (για την οποία βέβαια δεν είχε γίνει και κάποιο συμφωνητικό...στο μιλητό το πήγαιναν), αλλάζει απόψεις (και χρώματα μη σου πω), δεν εμφανίζεται και άλλα τέτοια. (τελικά πολύ
παλιοχαρακτήρας αυτός ο Ν. Ρεμαντάς !!!).
Ωραία....και εγώ μαζί σου δήμαρχε. Τέτοιος και χειρότερος.
Και εσύ; Εσύ τι κάνεις ή τι έχεις κάνει για αυτό;
Γνωρίζεις ότι είναι αναξιόπιστος, αλλά παρόλα αυτά έχεις συναντηθεί 17 φορές και συνεχίζεις να μιλάς μαζί του; Στις πόσες γίνεται αναξιόπιστος ο Ν. Ρεμαντάς, για να μπορέσεις να προχωρήσεις; (μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Πόντιο, που έβλεπε συνεχώς τον Τιτανικό, γιατί "δεν μπορεί κάποια στιγμή θα γλυτώσει ο Ντι Κάπριο"!!!!).
Την άλλη φορά ο δήμαρχος, έλεγε ότι εκβιάζεται. Μα καλά ακόμη δεν το έχει καταγγείλει; Είναι δυνατόν να εκβιάζεται ένα δημόσιο πρόσωπο και να μην επεμβαίνει η αστυνομία; Εκτός αν το εννοούσε κάπως αλλιώς.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει δήμαρχε τι γίνεται. Κατηγορείς κάποιον ότι σε εκβιάζει και ότι είναι αναξιόπιστος, αλλά παράλληλα τον κατηγορείς ότι δεν είναι συνεργάσιμος. Μήπως έχουμε χάσει τη μπάλα;
Ή τελικά, να μας πεις τι πραγματικά ισχύει, και ποιές είναι οι θέσεις του δημάρχου για την μετατροπή της κοινοπραξίας σε ΑΕ, και με ποιους όρους; Γιατί δεν βάζεις ξεκάθαρα (λέμε τώρα) τα πράγματα πάνω στο τραπέζι (.....!!!) και να δεσμευτείς (σωθήκαμε) για το ποιες είναι οι θέσεις και να περιμένεις να πάρει θέση ο διαχειριστής επί αυτών;

Αλλά μάλλον ούτε αυτό θα το δούμε να γίνεται.
Όπως δεν είδαμε να απαντάς ποτέ στις έγγραφες καταγγελίες του ίδιου του νομικού της Λουτράκι ΑΕ προς το πρόσωπο σου, περί αυθαιρεσίας και περί εξαπάτησης του δημοτικού συμβουλίου απόρροια της απόκρυψης στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.