Μην τους ακούς Πέτρο Τατούλη...

Πέτρο Τατούλη, μην τους ακούς. Όλοι θέλουν το κακό σου και σε ζηλεύουν. 
Τι κι'αν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και οι τρεις παλιοαντιπεριφερειάρχες σου σε κατηγορούν για "έλλειμμα δημοκρατίας, αλαζονεία, εγωκεντρισμό, καθεστωτική νοοτροπία", αλλά και για "διάλυση και τον ευτελισμό κάθε δημοκρατικής διαδικασίας και συλλογικής δράσης", δεν ξέρουν αυτοί. 
Τι κι'αν αυτοί οι παλιοκομμουνιστές στα ΜΜΕ δεν ενστερνίζονται τις αρχές της οικογενειακής αλληλεγγύης και σε κατηγορούν για εργολαβίες εκατοντάδων χιλιάδων στον
αδελφό σου για έργα της περιφέρειας. 
Τι κι'αν στο Λουτράκι σε κατηγορούν αυτοί οι παλιοχαρακτήρες για μεθόδευση για την μη έλευση του προαστιακού στη πόλη και για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων για τη δημιουργία σταθμού στον ΑΒ στον Ισθμό. 
Τι κι'αν αυτοί οι ανήθικοι σε κατηγορούν για φιλογερμανό έτοιμο να δημιουργήσει ανεξάρτητες οικονομικές ζώνες δουλείας, που θα κάνουν τους πελλοπονήσιους...κινέζους. 
Είναι που έρχονται εκλογές και σε τρέμουν Πέτρο μου. Τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνουν. 
 

1 σχόλιο:

  1. s-spinos
    Αυτοί που τον κατηγορούν -και καλά κάνουν- ρώτησαν τον Φούχτελ όταν σήκωναν το χεράκι τους και ψήφιζαν τις αυθερεσίες του Πέτρου τι θα γινόταν?
    Όταν εμείς -κάποιοι πολίτες- από το Λουτράκι είχαμε πάει στην Τρίπολη (και όχι μία φορά) και προκαλέσει θέμα σχετικά με τον Προαστιακό, μήπως θυμούντε οι αντιπεριφερειάρχες μας τι θέση πήραν και τι ψήφισαν?
    Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τον προαστιακό, τότε έκαναν πως δεν την καταλάβαιναν τη μεθόδευση του Πέτρου.
    Ρε ούστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.