Σ. Νικολάου. "δεν θα στηρίξω τον Δ. Στάμου" - Δημότες "στα παπάκια μας"

Σ.Σ. Το πόσο σοβαρός είναι ένας συνδυασμός φαίνεται από τον...πρόεδρο του. 
Η αγωνία είχε κορυφωθεί σε όλη την επικράτεια του δήμου. Όλοι ανέμεναν εναγωνίως την απόφαση του "παραιτημένου" από τον συνδυασμό Σ. Νικολάου μετά την ήττα του στην εκλογή υποψηφιότητας.
Και ξαφνικά σίγησε η φύση. Ο τιτανομεγιστοτεράστιος μίλησε ή μάλλον έστειλε ανακοίνωση: "Δεν θα στηρίξω την υποψηφιότητα Δ. Στάμου".
Και εμείς; Και εμείς στα...παπάκια μας ρε, όπως έλεγε και ο μηχανόβιος στη διαφήμιση της Q. Και ποιος τα λέει αυτά;
Ο άνθρωπος που αφού πέρασε φανατικά από το ΚΚΕ, τη Πολιτική Άνοιξη και το ΠΑΣΟΚ, κατέληξε να μιλάει σαν μέλος του....ΣΥΡΙΖΑ!!! (άντε με το καλό και στο ποτάμι)

Ο άνθρωπος που κατέβηκε ως υποψήφιος δηλώνοντας ψευδώς ότι έχει παραιτηθεί από τον
συνδυασμό που υπηρετεί, αφού άλλωστε εάν είχε συμβεί αυτό δεν θα είχε το δικαίωμα να είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Ο άνθρωπος που....παραιτήθηκε από το κοινοπρακτικό συμβούλιο χωρίς να ενημερώσει κανένα, λες και παραιτείτο από το περίπτερο του.
Ο άνθρωπος που με παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας, μετά το πολιτικό "φτύσιμο" προς τον συνδυασμό και τον δήμαρχο, κατέβηκε υποψήφιος σε άλλο συνδυασμό, και μετά το άλλο "φτύσιμο", επανήλθε ως κύριος στη θέση του προέδρου του ΔΣ!!!! (καλά για τον άλλο που δεν τον έστειλε, ας μη το συζητήσουμε....άλλωστε το τίποτα είναι θεσμός).

Αυτός λοιπόν ο τύπος, νομίζοντας ότι υπάρχει έστω κάποιος που θεωρεί αξιόπιστη και σοβαρή την άποψη του, έβγαλε και ανακοίνωση κατακεραυνώνοντας τους...σύντροφους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ για μεθοδεύσεις και φράξιες (όπως είχε κατηγορήσει με τις ίδιες εκφράσεις και τον πρώην πρόεδρο του λιμενικού ταμείου).

Φίλοι δημότες, αν έστω υποψιαστώ ότι υπάρχει έστω ένας δημότης που θεωρεί άξια αναφοράς αυτή τη ανακοίνωση, και θεωρεί πολιτικά άξιο αυτόν τον τύπο.......(άσε ας μη το συνεχίσω).

2 σχόλια:

  1. s-spinos
    Δυστυχώς, στη χώρα μας και στο Δήμο μας δεν έχουμε ΠΟΛΙΤΕΣ που με αξιοπρέπεια να τιμούν τους κυβερνητικούς και διοικητικούς θώκους που τους εμπιστεύτηκε ο κόσμος που τους ψήφισε.
    Οσφυοκάμπτες και δουλοπρεπείς, από το γιες μεν έως το ναι σε όλα, πάντα οι ίδιοι άνθρωποι-φελοί, επιπλέουν στον αφρό, και χαντακώνουν το λαό (όχι ότι και αυτός δεν έχει ευθύνη) και τη χώρα.
    Εξ άλλου εικόνα μας είναι, και μας μοιάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσφυοκάμπτες και δουλοπρεπείς....απόλυτα σωστός. Ραγιάδες με την ισχυρότερη κόλλα που έχει ανακαλυφθεί ποτέ. Την Καναπεδόκολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.