Έρχεται και στην Ελλάδα το Bitcoin

Τα πρώτα του…βήματα και στην Ελλάδα αναμένεται να κάνει το bitcoin, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές από το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι το…κανόνι που χτύπησε ένα από τα βασικά ανταλλακτήρια του νέου εικονικού νομίσματος πριν από λίγο διάστημα θορύβησε πολλούς απ’ όσους το είχαν έως τώρα προτιμήσει.
Ήδη, online εταιρεία τουρισμού ανακοίνωσε, πριν από λίγες ημέρες, την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins,
αποτελώντας την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη που δέχεται το νέο ψηφιακό νόμισμα.
Αυτήν τη στιγμή, προχωρούν στο σχεδιασμό υλοποίησης, με στόχο να είναι έτοιμοι να το θέσουν σε εφαρμογή από το β΄ εξάμηνο της χρονιάς.
 
Ουσιαστικά, οι ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο που θα επιλέξουν την εταιρεία για τις κρατήσεις τους θα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αγοράζουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε ξενοδοχεία, χρησιμοποιώντας bitcoins, μέσω της ηλεκτρονικής σελιδας της εταιρείας ή της εφαρμογής για έξυπνα κινητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.