Τα πιο συγκλονιστικά 90 δευτερόλεπτα που έχετε δει ποτέ! (video)

Μπορεί να μην συμβαίνει τριγύρω σου, μα συμβαίνει κάπου στον κόσμο. 
Στη Συρία, την Ουκρανία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Η φρίκη είναι παντού η ίδια. Πόλεμος! Μια λέξη που προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό.
Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά τον τρόμο, τη φρίκη και την καταστροφική ιδιότητα που φέρει η έννοια πόλεμος στη ζωή μιας ολόκληρης
γενιάς παιδιών. 
Η Συρία είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο στις μέρες μας με περισσότερες από 11.000 ψυχές παιδιών να έχουν χαθεί και περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιδιά να καταλήγουν να είναι πρόσφυγες.
Ψυχικά και σωματικά τραύματα από τους αέναους βομβαρδισμούς και τα βασανιστήρια συνθέτουν τη ζωή αυτών των μικρών παιδιών που είχαν την ατυχία να γεννηθούν και να μεγαλώσουν στη δύνη του πολέμου.
Το βίντεο που ανέβηκε στον ιστότοπο savethechildren, μια οργάνωση που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της βίας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, δείχνει τη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού που γυρίζει ανάποδα μέσα σε 1 ημέρα, όταν και έρχεται αντιμέτωπο με το πολεμικό σκηνικό που βιώνουν καθημερινά τα παιδιά στη Συρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.