Δεν υπάρχει σωτηρία...Στις εκλογές υποψηφίου για την Πρωτοβουλία Πολιτών, 67 άτομα ψήφισαν τον Σ. Νικολάου!!!

Δεν υπάρχει σωτηρία σου λέω....είμαστε για τα μπάζα. Μικροκομματικά κριτήρια στη πλάτη του τόπου. 
Αυτό αποδεικνύεται από τη χθεσινή διαδικασία ψηφοροίας για την εκλογή επικεφαλής του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας Πολιτών, που ως γνωστόν υποστηρίζεται ανοιχτά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του 1ου γύρου, βρέθηκαν 67 άτομα που ψήφισαν ως προτεινόμενο τον νυν πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου !!! ΝΤΡΟΠΗ
Μάλιστα ήταν πολλοί περισσότεροι από αυτούς των Γ. Γιωτάκη και Ν. Λόη (54 και 48 αντίστοιχα), ενώ ήταν μόλις 15 ψήφους κάτω από τους μονομάχους του 2ου γύρου, Δ. Στάμου και Αντώνη Χρυσουδάκη (από 82 έκαστο).
Κι' όμως 67 άτομα θεωρούν ότι ο Σ. Νικολάου ήταν ο καταλληλότερος!!! Προφανώς είτε κάποιοι
ψηφίζουν αποκλειστικά με κομματικά κριτήρια, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα κριτήρια για το καλό του τόπου, ή είμαστε πολιτικά χαμηλής νοημοσύνης και πολύ χειρότερα από ότι περίμενα.
Βρέθηκαν και ψήφισαν ένα άνθρωπο εν ενεργεία μέλος της δημοτικής αρχής του ΤΙΠΟΤΑ, οι οποίοι εξαπάτησαν και κορόιδεψαν τους δημότες. Βρέθηκαν άτομα που ψήφισαν κάποιον που δεν είχε καν τα κότσια να παραιτηθεί από τη θέση του και από το συνδυασμό, πριν βάλει υποψηφιότητα για ένα άλλο συνδυασμό.
Βρέθηκαν άνθρωποι που ψήφισαν το άτομο που γνώριζε τις 17 κρυφές συναντήσεις με τον Ρεμαντά, που πρωτοστατούσε για την ίδρυση θυγατρικής της Λουτράκι ΑΕ, ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στη παραίτηση από το ΔΣ της κοινοπραξίας λες και παραιτήτο από το περίπτερο του, που ως αντιδήμαρχος πολεοδομίας δεν πρόλαβε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ, που προπηλάκισε τον περιφερειάρχη και που ήταν ο πρώτος που μαχαίρωνε πισώπλατα κατακρίνοντας τους ή μιλώντας με τα χειρότερα όσους ήταν απόντες ή είχαν αξιοπρέπεια ή έφυγαν, όπως τον Δοσσαρά, τον Μπάκο, τον Κακαβά, τον Μαρίνη, τον Ψυχογιό, τον Πέτρου, τον Βαρελά......
Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Και αποδεικνύεται, γιατί ο "κύριος" αυτός, ούτε κάν είχε τα κότσια να ενημερώσει το ΔΣ και να αποχωρήσει από αυτό, αλλά και από τον συνδυασμό, άσχετα αν αράδιασε μπαρούφες ότι δήθεν είχε παραιτηθεί πέρυσι, αφού αυτόματα θα έπρεπε να καθαιρεθεί από τη θέση του προέδρου. Αλλά βέβαια, με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Και προφανώς τα έμαθε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.