Η λίστα της ντροπής με τα ονόματα των 57 εθνοπατέρων που “σκίζονται” για να εξυπηρετήσουν τους Νταβατζήδες

Διαβάστε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που ακολουθεί το σκοτεινό παρασκήνιο για τους 57 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι «σκίζονται» για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλονταβατζήδες της ενέργειας και θέλουν να φορτώσουν στην ΔΕΗ και στους καταναλωτές τα σπασμένα της φούσκας των φωτοβολταικών.
Το ότι οι ιδιώτες μεγαλονταβατζήδες της ενέργειας έχουν ισχυρή «κοινοβουλευτική δύναμη» είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ εδώ και καιρό.
Αλλά το να φτάνουμε στο σημείο 57 (!) παρακαλώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να ζητούν η
κάλυψη του ελλείμματος στην αγορά ενέργειας από φωτοβολταϊκά τόξα που προωθεί του ΥΠΕΚΑ (βάση των συμφωνηθέντων με την Τρόικα) να μην περιοριστεί στους παραγωγούς αλλά να επιμεριστεί στη ΔΕΗ συνιστά απύθμενη πρόκληση.

Γιατί σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει, πως στο όνομα της δήθεν προστασίας των μικροπαραγωγών ενέργειας από τα φωτοβολταικά, θα προσφερθεί ένα τεράστιο «δωράκι» στους ιδιώτες νταβατζήδες της Ενέργειας.

Αφού το κόστος του ελλείμματος θα επιμερισθεί στην ΔΕΗ, και στο τέλος την δήθεν «κοινωνική ευαισθησία» των εθνοπατέρων μας, θα κλήθούμε να πληρώσουμε όλοι μας μέσα από νέες δυσβάσταχτες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σήμερα και ο «Μικροπολιτικός» των Νέων, αναδεικνύει ακριβώς το ίδιο θέμα .


Επειδή όμως όλοι εσείς οι χιλιάδες καταναλωτές ρεύματος, θα κληθείτε να πληρώσετε τα «σπασμένα» εάν οι 57 βουλευτές «μπλοκάρουν» τον νόμο Παπαγεωργίου, το Lykavitos.gr δημοσιοποιεί την λίστα των 57 βουλευτών που υπέγραψαν την κατάπτυστη επερώτηση, για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλονταβατζήδες της ενέργειας.

Μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, κάνεις Εθνοπατέρας δεν θα έχει πλέον κανένα άλλοθι -πως τάχα δεν γνώριζε τι υπέγραφε.

Ιδού η λίστα της ντροπή με τους 57 βουλευτές και τις υπογραφές τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.