ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: το Καρναβάλι θα συνεχιστεί στο Λουτράκι για άλλους 2 μήνες...!!

Το L1 με πληροφορίες από τον "Troloutraki" σας φέρνει άλλη μια μεγάλη αποκλειστικότητα.
Είναι ειλημμένη απόφαση: το Καρναβάλι θα συνεχιστεί στο δήμο Λουτρακίου για άλλους δυο μήνες. 
Έτσι με γνώμονα αυτή την απόφαση, ετοιμάζονται νέες μασκέ εμφανίσεις, αλλά και πολλά "άρματα" που έχουν σκοπό να βοηθήσουν στην εκλογή...εεεε συγγνώμη στην παρέλαση του βασιλιά καρνάβαλου.
Ένα από τα πιο διαδεδομένα άρματα που θα εμφανίζεται καθ'όλη τη διάρκεια, θα είναι αυτό του Δούρειου Ίππου, με προφανείς αναφορές σε συνδυασμούς που δημιουργούνται με αποκλειστικό σκοπό την διασπορά και την αποδυνάμωση άλλων, όπου ευθύς μετά το πέρας του καρναβαλιού, θα βγούν από τον Δούρειο Ίππο και θα βγάλουν τις μάσκες φανερώνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, και...σκοπό.
Επίσης, προβλέπεται να δούμε πολλές μάσκες και ευφάνταστες στολές όπως: 


-- του γελωτοποιού, που λεει ψέματα αλλά τίποτα από αυτά δεν θα κάνει
-- του παρλαπίπα, που λεει ότι θέλεις να ακούσεις και μετά σε γράφει κανονικά
-- του γέροντα που νομίζει ότι όλοι οι άλλοι έχουν αλτσχάϊμερ, που θα σου λεει πράγματα που έχει ο ίδιος καταδικάσει παλαιότερα και σήμερα τα αναδεικνύει ως προγραμματικές συνθήκες και δεσμεύσεις.
-- μια στολή που θα φορεθεί πολύ σε αντρικό και σε θηλυκό, είναι του "Γκρούεζα" από την ταινία "υπάρχει και φιλότιμο", όπου κομματικοί εκπρόσωποι του παρελθόντος ή άτομα που έως σήμερα ζούσαν άνετα, αποκλειστικά από την ενασχόληση τους με τα κομματικά, θα εμφανιστούν ως σωτήρες και...κοντά στο λαουτζίκο όπου δήθεν ανήκουν.
-- επιτυχία αναμένεται να έχει και η στολή "ΟΦΑ" με σήμα τον Αίολο (που φυσάει δυνατά). Άτομα με μπλε παρελθόν θα εμφανιστούν ως κόκκινοι...άντε ροζ ηγέτες. Άλλα με βαθύ πράσινο, που μόλις το πράσινο έγινε έγκλειστο το κόψαμε ή το απαρνηθήκαμε γιατί συνυπήρχαμε και συνεργοζάμασταν κιόλας μαζί του. Άτομα με κόκκινο χαρακτήρα έχουν γίνει μπλε, και άλλα που προσπαθούν να αποτινάξουν το γεγονός ότι είχαν στενές επαφές και συνέτρωγαν συχνά με τον ταξιδιώτη.
-- του ατάραχου και αδιάφορου, που ότι και να γίνεται δίπλα του αυτός δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ
-- τέλος, θα υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες όπου προβλέπεται να κρατήσουν τη μάσκα και τη στολή και μετά το πέρας του Καρναβαλιού όπως οι: "θέλω τα πούμε", "ναι..ναι..ναι", "λέω άλλα σε σένα και άλλα στον δίπλα από σένα", ή τύποι που θα ντύνονται ως πάσχοντες από άννοια που θα τους καταλαβαίνεις όταν θα λένε "ποιό προεκλογικό πρόγραμμα", "ποιές δεσμεύσεις" και άλλα ευφάνταστα.

Υπέροχα θα περάσουμε...και ευτυχώς που έστρωσε και ο καιρός για να δούμε και τη παρέλαση...(να προσέχετε τα πορτοφόλια σας γιατί κυκλοφορούν διάφοροι).

Άντε και του χρόνου και καλά κούλουμα.....

Troloutraki

Υ.Γ. Τα ανωτέρω κουστούμια και χαρακτήρες είναι φανταστικά...καταναλώστε υπεύθυνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.