Ζήτω η 25η Μαρτίου 1953

Ο "πλουραλισμός" της συγκυβέρνησης, ενώ πλασσάρεται ως δύο κόματα με διαφορετικές τάσεις στο εσωτερικό τους, εκπροσωπούσες δήθεν ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, κρίνεται από τους νηφάλιους, ως ένα συνοθύλευμα παλαιοκοματικών πρακτικών, πασπαλισμένο με μπόλικο ακροδεξιό αναχρονισμό. 
Πρόκειται γιά πειθήνια ενεργούμενα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του. 
Το κατά πόσο είναι πλέον αρεστοί στον ελληνικό λαό οι συγκυβερνώντες συνάδελφοι του Μπαλτάκου, του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Λαζαρίδη, του Πάγκαλου, του Χρυσοχοϊδη, του Σημίτη, που παίζουν στο ίδιο γήπεδο, με την ίδια φανέλα, με τους
προηγούμενους, δεν τους ξεπλένει διόλου, από το οτι ο Κασσιδιάρης ή ο έγκλειστος Παππάς, τους χαρακτηρίζει και αυτούς προδότες "κομμουνιστές".
Ο φασισμός δεν έχει ανάγκη από σβάστικες και σαπωνοποιείες. Τις αποποιείται πάραυτα και μόλις αυτές βρεθούν στα σπίτια τους μετά βδελυγμίας. Ο φασισμός εμφυλοχωρεί πλέον πίσω από τις νεοφιλελέ πολιτικές αντιλήψεις και πολιτικές. Εμφυλοχωρεί στην αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων. Εμφυλοχωρεί στην μοντέρνα-ψεκάζουμε τους πάντες-καταστολή των διαμαρτυριών και διαδηλώσεων. Εμφυλοχωρεί τέλος στις μεθοδευμένες κινήσεις που αποσκοπούν στη διάλυση των εθνών-κρατών, προς όφελος των σχεδιασμών που θα οδηγήσουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση των εκατό πλουσιώτερων οικογενειών, δηλαδή ένα μικρό κλάσμα του 1% του πληθυσμού που κατέχει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.
Επειδή λοιπόν τώρα τελευταία βγαίνει ο καθένας και δηλώνει οτι σιχαίνεται τους κομμουνιστές ή οτι ο Μαδούρο αφήνει τους πολίτες χωρίς κωλόχαρτο επειδή είναι κομμουνιστής, πρέπει να γίνει γνωστό οτι σε όλη τη διάρκεια των τελευταίων 25 χρόνων ούτε κωλόχαρτο υπήρχε στα νοσοκομεία, ούτε πεταλούδες, ούτε καθετήρες, ούτε χαρτοβάμβακας. Μήπως κυβερνούσαν και εδώ κομμουνιστές; 
Και γιά να τελειώνουμε με τον Σπύρο Γεωργιάδη -χαϊδευτικά Άδωνι- πρέπει να καταλάβει, ότι τις ενοχές που τινάζει στη μούρη του απλού λαού, προτάσσοντας ότι φταίει ο λαός που έκλεβε "τα ψιλά του ταμείου", θα τις φάει στη μούρη όταν ξαναστηθούν οι κάλπες. Γιατί αποκρύπτει επιμελώς οτι επί τόσα χρόνια αφήνανε τους πολλούς να κλέβουν από λίγα, έτσι ώστε να μήν φαίνονται οι λίγοι που κλέβανε πάρα πολλά. Έτσι κατασιγάζανε τις αντιδράσεις. Έτσι καταστούσαν το έγκλημα συλλογικό.
Το τέλειο έγκλημα που συντελέσθηκε από τα 30 ελληνικά νοικοκυριά, σε βάρος των υπόλοιπων 70. Αυτά τα 70 που ήταν εκτός λεηλασίας, τωρινοί άνεργοι, άστεγοι και ληξιπρόθεσμοι, πρέπει και αυτοί να ζουν με ενοχές, να πεθαίνουν με συντάξεις πείνας και να αυτοκτονούν επειδή διαλύθηκε η επιχείρησή τους ή επειδή απολύθηκαν στα 45 χωρίς αποζημίωση; 
Ραντεβού στις εκλογές

Ο Μπαγασάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.