Επική γκάφα Κυριάκου! Παρέπεμψε 2000 διευθύνσεις διοικητικού σε εφαρμογή που …δεν υπάρχει!

Μέσα στον οίστρο του για την δίωξη των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων που έχει λάβει διαστάσεις πογκρόμ, ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα ατόπημα που θα έπρεπε να αποτελέσει νούμερο σε επιθεώρηση του Σεφερλή. 
Λόγω της ιδιότυπης ασυλίας βέβαια που απολαμβάνει η κυβέρνηση, δεν θα το δείτε πουθενά. Διαβάστε το λοιπόν εδώ και φρίξτε.
Η αυστηρή εγκύκλιος με μορφή τελεσιγράφου που απέστειλε, αναφέρει στο τέλος:
“Τέλος, καλούνται όλες οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού να ενημερώσουν το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.), για τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί μέχρι σήμερα, αλλά και εφεξής για κάθε περίπτωση που εντοπίζεται, σύμφωνα με τα ανωτέρω, με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό
αυτό στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.. 
Οι αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού θα πρέπει να μεριμνήσουν για την εξασφάλιση πιστοποίησης για την πρόσβασή τους στην ως άνω εφαρμογή αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση titloi@seedd.gr με τα στοιχεία του φορέα, τα στοιχεία του Προϊσταμένου
Διεύθυνσης Διοικητικού/Προσωπικού που είναι υπεύθυνος για την παροχή των στοιχείων και του χρήστη που θα πιστοποιηθεί (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα,
τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση)
Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών, ο έλεγχος θα πρέπει να
έχει ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας ενός μηνός από την κοινοποίηση της
παρούσας.”
Υπάρχει όμως μία “λεπτομέρεια”…
Η ως άνω αναφερόμενη ηλεκτρονική εφαρμογή είναι ανύπαρκτη!
Δεν έχει καν δημιουργηθεί!
Η συζήτηση για δημιουργία της, ξεκίνησε μόλις πριν τέσσερις ημέρες (18/3/2014).
Ακόμα όμως και όταν και όποτε δημιουργηθεί και λειτουργήσει, είναι αδύνατον να υλοποιηθεί η προθεσμία του ενός μηνός που βάζει η εγκύκλιος.
Υπενθυμίζουμε ότι στη δημόσια διοίκηση της Ελλάδος υπάρχουν περισσότερες από 2.000 διευθύνσεις διοικητικού. Όταν λοιπόν προσπαθείς να παραστήσεις τον βασιλικότερο του βασιλέως, καλό θα είναι να δίνεις πρώτος το καλό παράδειγμα. Εάν έκανε κάτι παρόμοιο κάποιος διοικητής ιδιωτικής επιχείρησης, θα είχε πάει σπίτι του. Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.