Η ταινία του Εγωάγγελου Βενιζέλου στο facebook

Αγκάθι στις σχέσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης, φέρεται να είναι H ταινία του Αντώνη Σαμαρά στην προσωπική του σελίδα στο facebook, καθώς ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, χωρίς να συμβουλευτεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θεώρησε ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να τον εκτοπίσει πολιτικά και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να συναινεί σε όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις προτού παρθούν, πως ΑΥΤΟΣ, θα έπρεπε να ανεβάσει την ταινία του πρώτος, ενώ απείλησε, πως αν στο μέλλον αντιμετωπίσει παρόμοια συμπεριφορά, θα πάρει τους 1.240 ψηφοφόρους του και θα φύγει.
Δείτε τη ταινία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο facebook.1 σχόλιο:

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.