ΧΑΜΟΣ! Ομιλίες του Άδωνι Γεωργιάδη σε Columbia και Yale !!!

Το tweet από τον προσωπικό λογαριασμό του Άδωνι Γεωργιάδη, με το οποίο ανακοινώνει τις επαφές του με Harvard και Yale
Προσκλήσεις από δύο ακόμα κορυφαία ονόματα πανεπιστημίων, πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας στη λίστα των…ακαδημαϊκών διαλέξεών του στο εξωτερικό, όπως αποδεικνύει η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter.
Αδειάσειστα στοιχεία από τις επαφές του με δύο ακόμα κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής, το Columbia και το Yale, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Άδωνις
Γεωργιάδης, σχολιάζοντας μάλιστα προκαταβολικά τις αντιδράσεις όσων τον ζηλεύουν με τη φράση «για να σκάσετε από το κακό σας».
Προφανώς, ο έλληνας υπουργός Υγείας, απευθύνεται σε όσους κακόβουλους, σπεύσουν προκαταβολικά να υποτιμήσουν τη σημασία των προσκλήσεων αυτών, όπως έγινε και στην περίπτωση του Harvard, επειδή δεν προέρχονται απευθείας από τα πανεπιστήμια αλλά από οργανισμούς που τα εκπροσωπούν.
Πάντως η αναμνηστική φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο υπουργός, δεν χωρά παρερμηνείες, καθώς δείχνει καθαρά, ένα δίσκο 45 στροφών με την ετικέτα του πανεπιστημίου Columbia και μια κλειδαριά του πανεπιστημίου Yale, στα οποία ο υπουργός μίλησε για τις αλλαγές στον τομέα της υγείας.
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.