Ο Χάρρυ Κλυν ήταν προφητικός. Απλώς τότε γελούσαμε....

Χρυσοχοίδης: Δεν θα γίνουν αυξήσεις στα διόδια (δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά είναι υπουργός αυτός ο "κύριος").
Θα μου πείτε τώρα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κατάφερε να διαβάσει το Μνημόνιο που το είχε στα χέρια του, θα διάβαζε τις προβλέψεις του ζωδίου του Μπόμπολα; Δεν υπήρχε πρόβλεψη για αύξηση διοδίων τον Δεκέμβριο του 2013!
Όμως, τον Φεβρουάριο του 2014 ανακάλυψε ότι υπήρχε τέτοια πρόβλεψη που είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι!
Ποιοι είναι οι προηγούμενοι; Μα οι ίδιοι. Δε μπορείς να συζητήσεις πλέον μαζί τους. Ούτε καν να τους βρίσεις. Δεν υπάρχει λόγος. Σου λένε «δε θα ληφθούν νέα μέτρα». Την επόμενη μέρα ανακοινώνονται νέα μέτρα. Τους λες «είστε ψεύτες γιατί τελικά πήρατε νέα μέτρα». Σου λένε «δεν
είναι νέα μέτρα γιατί είναι μέτρα που έχουν ψηφιστεί από τους προηγούμενους». Και ποιοι ήταν οι προηγούμενοι; Οι ίδιοι!
Δηλαδή τώρα τι διάλογο να κάνεις μαζί τους, τι άκρη να βγάλεις, πάνω σε ποια λογική βάση να επιχειρηματολογήσεις; Ο Χάρρυ Κλυν ήταν προφητικός. Απλώς τότε γελούσαμε.

Σήμερα όμως που αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα της χώρας κλαίμε.

Τίγκα στους Τραμπάκουλες είμαστε. Κι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που ελπίζουν ότι θα βγει άκρη με αυτούς. Ποιους αυτούς; Αυτούς που θέλουν να σώσουν τη χώρα. Από ποιους; Από τους προηγούμενους. Και ποιοι ήταν οι προηγούμενοι; Αυτοί!

Άντε, καλά κρασιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.