Ζήτω οι Κωλοτούμπες στο Λουτράκι. Όταν έπαιρναν όμως τις δωρεές από την Ολυμπία Οδό, στριμώχνονταν για να βγούν φωτογραφίες!

Είναι αστείοι τελικά, για αυτό ο κόσμος έχει σιχαθεί την πολιτική και τους πολιτικούς.
Είπαν ψέματα δεκάδες. Κορόϊδεψαν. Αυθαιρέτησαν. Δεν έκαναν τίποτα από αυτά που "δεσμεύτηκαν".
Παραιτήθηκαν. Ξεπαραιτήθηκαν.....
και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι κάποιοι ασχολούνται μαζί τους.
Έχουν πολύ πλάκα.
Εχθές συγκάλεσαν έκτακτο (!!!) δημοτικό συμβούλιο, μετά από μήνες απραξίας και νιρβάνας.
Και όταν η Ολυμπία Οδός ξεκίνησε τις χρεώσεις στα διόδια, αίφνης βγήκαν από το λήθαργο και συμφώνησαν να κάνουν λίγο φασαριούλα για να δείξουν ότι υπάρχουν.
Και άρχισε ο ένας να το παίζει Βασιλάκης Καίλας. Ο άλλος Νίκος Ξανθόπουλος. Η τρίτη Μάρθα
Βούρτση. Δράμα η Καβάλα στις Σέρρες.
Και μετά για να δέσει το γλυκό της....αξιοπιστίας, άρχισε ο ένας να λέει στον άλλο ότι μιλάς λες και είσαι εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού, και ο άλλος να τα παίρνει στο κρανίο και να παραιτείται (για λίγες ώρες).
Έτσι είναι.
Σήμερα, που δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν, βρίζουν τους νταβατζήδες που βάζουν διόδια και καταστρέφουν το τόπο.
Πριν από 2 έτη, στριμώχνοντας ο ένας δίπλα στον άλλο, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Σύμβουλοι κλπ, για να παραλάβουν τα μεταχειρισμένα -σαπάκια κάποια εξ αυτών- μηχανήματα από τους τιτανομεγιστοτεράστιους καλούς ανθρώπους που σήμερα βάζουν τα διόδια και καταστρέφουν το τόπο.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, που έλεγε και ο αείμνηστος.....μια ατμόσφαιρα τόσο ταιριαστή στις απόκριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.