Αλλάζει και δημογραφικά η Ελλάδα… επιτέλους ανάπτυξη

Αλλάζει και δημογραφικά η Ελλάδα…  κυριολεκτικά με εντολή Σαμαρά και έργο Άδωνι theHarvard Γεωργιάδη.
Πιο αναλυτικά το success story της κυβέρνησης συνεχίζεται και αρχίζει να αποδίδει μεγάλους καρπούς που δείχνουν τα βαθιά αποτελέσματά της στο… δημογραφικό πρόβλημα της κοινωνίας.
Με απόφαση λοιπόν που ψήφισε η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου και με τη συνδρομή των νεοφιλελεύθερων τσοντών (αν ο Ψαριανός περίμενε πίσω από την πόρτα μήπως χρειαστεί να ψηφίσει και αυτός υπέρ δεν διευκρινίζεται) καταργείται ο ΕΟΠΥΥ.
Άμεσα, χωρίς να έχει δημοσιευτεί στο φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης, παράνομα δηλαδή – όπως
αρέσκεται τούτη η κυβέρνηση – ο Πρόεδρας του ΕΟΠΥΥ και άνθρωπας πάνω απ’όλα – διέταξε να κλείσουν τα πολυιατρεία του ΙΚΑ ανά την επικράτεια καταργώντας την πρωτοβάθμια περίθαλψη με ξαφνικό θάνατο.
Με τον ίδιο ξαφνικό θάνατο θα πάνε και εκατοντάδες χιλιάδες γέροι, ηλικιωμένοι και υπέργηροι που βάραιναν χρόνια τον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα και παίρνοντας μάλιστα και σύνταξη.
Τέρμα στις ουρές στα ιατρεία… δεν θα υπάρχουν πια ιατρεία άρα τέλος και στους γέρους γενικά που χαζολογούσαν ολημερίς εκεί.
Η κυβέρνηση βλέποντας ότι με την εξαθλίωση που επέβαλε οι Έλληνες σταμάτησαν εντελώς να τεκνοποιούν, που όρεξη για πήδημα τέτοιους καιρούς, και εφόσον νέος πληθυσμός δεν θα παραχθεί αποφάσισε να προσφύγει σε πολύ δραστικά μέτρα. Σκορπώντας ψόφο στους γέρους θα ανεβεί το ποσοστό των νέων και θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα.
(Στο λίγο χρόνο που τους μένει παρακαλούνται οι γέροι να ξαναψηφίσουν ΝΔ για ένα καλλίτερο θάνατο).
Ως παράπλευρες απώλειες θα εξαφανιστούν και οι αρρωστιάρηδες και οι αδύναμοι που πλήρωνε ο φορολογούμενος και έτσι θα μείνουν όσοι μπορούν να δουλέψουν σκληρά χωρίς να χρειάζονται φάρμακα τροφή και στέγη.
… και όλα αυτά με εντολή Σαμαρά
kopria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.