ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ;

Πολιτικοί ταγοί που δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία και την έχουν μετατρέψει σε λάστιχο των σκοπιμοτήτων τους και των κάθε λογής συμφερόντων, θέλουν εξουσία για τον εαυτό τους και ο λαός να βιώνει την μία μετά την άλλη των καταστροφικών ενεργειών τους.
Ο λόγος για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που κανονικά δεν θα πρέπει να βρουν ψήφο για δείγμα στις κάλπες του Λουτρακίου) «Δυνατή Πελοπόννησος» του Δημήτρη Δράκου και τον δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη.
Ο Πέτρος Τατούλης μα το συνδυασμό του και το συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου έγραψαν στις 22 Μαΐου 2013 στα παλαιότερα των υποδημάτων τους δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου του
δήμου Λουτρακίου για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου και πήραν διαφορετική απόφαση κόντρα στα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του υπό την ένοχη σιωπή του παρόντος «υπηρεσιακού» δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της περιφέρειας Πελοποννήσου, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος παρευρισκόταν ολομόναχος, λες και το έκανε για να υπερασπισθεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο!!!
Χαρακτηριστικό των προθέσεων του Πέτρου Τατούλη και των προαναφερομένων περιφερειακών συμβούλων είναι ότι ο δήμος Λουτρακίου για την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του δήμου Λουτρακίου, έχει προσλάβει κατά πληροφορίες την φίλα προσκείμενη στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου «Γεώσφαιρα - Τεχνική Εταιρεία Μελετών Εφαρμογών Δ.Β. Κατσαρός - Β.Σ. Σαπουλίδης». 
Από μόνο του το γεγονός αυτό δεν θα είχε καμία ενοχή, αν το σχέδιο της Β΄ φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στις σελίδες 69 και 70 δεν περιείχε όλα τα ευτράπελα που εχθρεύονται:
- τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου,
- την οικονομία των τοπικών επιχειρήσεών
- την ευημερία των πολιτών,
κόντρα στις δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς στην εγκριθείσα από το δημοτικό συμβούλιο το 2010 Α΄ φάση του ΓΠΣ για το συγκεκριμένο θέμα, που ήταν ευθυγραμμισμένη με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 
Σημειώνεται, ότι ο ΟΣΕ το 1998 όταν τον δούλευαν στο Λουτράκι για τη χωροθέτηση του τερματισκού σταθμού του προαστιακού σιδηροδρόμου, είχε ξεκαθαρίσει ότι αν δεν γίνει σταθμός εντός της πόλης του Λουτρακίου, δεν πρόκειται να γίνει παρακαμπτήρια γραμμή προς το Λουτράκι. Στο σχέδιο της Β΄ φάσης με ημερομηνία Δεκέμβριος 2013 προτείνεται ο σταθμός να γίνει στην είσοδο του οικισμού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τεχνηέντως δεν χωροθετείται η θέση, καθ’ ότι υποκρύπτεται η πρόθεση ο τερματικός σταθμός αυτός να γίνει στην οδό Παπανικολάου για να εξυπηρετεί κυρίαρχα και πάνω απ’ όλα το casino Λουτρακίου. Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν μια θέση που είχε υποστηριχθεί το 2009 από το νυν διευθυντή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΣΕ Γρηγόρη Σαμπατακάκη κι ευελπιστείται να μην επαναλαμβάνεται κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι αποτελεί παράβαση καθήκοντος και απιστία σε βαθμό κακουργήματος.
Όπως γίνεται αντιληπτό με τη χωροθέτηση που προτείνεται στην άγνωστη θέση Χ, η σκοπιμότητα είναι να τιναχθεί το έργο στον αέρα και να μην εισέλθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος ποτέ στο Λουτράκι, λες και όλα συνομολογούν για να κατασκευασθεί σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος προς δόξαν των οικονομικών συμφερόντων της περιοχής. 
Επισημαίνεται ότι ο δήθεν σταθμός είτε στην Παπανικολάου, είτε στο παλαιό εργοστάσιο Θρουβάλα είναι άχρηστος και δεν εξυπηρετεί τις μετακινήσεις στην πόλη του Λουτρακίου.
Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη κατασκευής της παρακαμπτήριας γραμμής μέχρι την οδό Αιγαίου -όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου και του τεχνικού κλιμακίου του ΟΣΕ- ενώ παράλληλα έχει εγκριθεί και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, οπότε τα πάντα είναι έτοιμα να οδεύσει προς ένταξη στο ΕΣΠΑ της τρέχουσας διαχειριστικής περιόδου. Σε περίπτωση αναπροσαρμογής του σχεδιασμού σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του, η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι θα προσφύγει με προσωποποιημένες μηνύσεις και αγωγές στη Δικαιοσύνη για τη ζημία και την καταστροφή που προκαλείται στον τόπο.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποκαλύφθηκε η μεθόδευση. 
Η απαξία των συμφερόντων των δημοτών του δήμου Λουτρακίου και του μέλλοντος της πόλης αποκαλύφθηκε κατά τη συζήτηση της Β΄ φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όταν αποκαλύφθηκε το σχέδιο που προέβλεπε τη δημιουργία στην είσοδο οικισμού και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιστολογίου loutraki-press υποκρύπτεται η θέση στην οδό Παπανικολάου.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του «Προμηθέα» Νίκου Λόη, ο οποίος συγκρούσθηκε με τον δημοτικό σύμβουλο - επικεφαλής συνδυασμού Γιώργο Πετρίτση ο οποίος επέμενε στην πάγια προεκλογική του θέση για κατασκευή του τερματικού σταθμού στο παλαιό εργοστάσιο Θρουβάλα.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της «Γεώσφαιρα» ρώτησε - πρότεινε να γίνει σταθμός στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος, αποδεικνύοντας με τον πλέον προκλητικότατο τρόπο ποιές είναι οι κατευθύνσεις που έχει λάβει από τους Εφιάλτες των συμφερόντων του Λουτρακίου και των πολιτών του, προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων της συγκεκριμένης τοποθεσίας.
Επισημαίνεται ότι οι "ταυτόσημοι" στα προεκλογικά τους προγράμματα κάνουν λόγο για την πόλη του Λουτρακίου προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών και στη συνέχεια αναδεικνύεται ο εμπαιγμός τους, που αναιρούν τις δεσμεύσεις τους αφού εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους και ταυτίζονται με τα όποια συμφέροντα.
Σε κατάλληλη στιγμή ήλθε και το ΓΠΣ για να αντιληφθούν όλοι οι πολίτες ποιοι υποσκάπτουν και φαλκιδεύουν το μέλλον του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του.

loutraki-press

6 σχόλια:

 1. Λογοθέτη θα βγάλεις δελτίο τύπου για το τι έκανες με τα άλλα καλόπαιδα💆 στο υπουργείο μεταφορών με τα οικονομικά συμφέροντα $_$ που θέλουν σταθμό προαστιακού στου βασιλόπουλου και όχι στο Λουτράκι ή θα βγάζεις όποτε σε βολεύει; 👾

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λογοθέτη μέγα δημοκράτη, θα μας πείς γιατί δεν ζήτησες να υπερψηφιστεί
  οι αποφάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου, στο περιφερειακό συμβούλιο, τον περασμένο Μάη στην Τρίπολη, ενώ όταν έγινε αυτό μπροστά στα μάτια μας, δεν είπες κιχ;🎤🎥🎬 Μήπως για να αλλάξει ο σχεδιασμός,του έργου και να γίνει όπως θέλουν τα συμφέροντα;⚠

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Sosto to artro kai emperiststomeno

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν πάτε να γράφετε ο Λογοθέτης έκανε την δουλειά που του είπαν και πάει στο σπίτι του κερδισμένος. Γιατί μην μου πείτε πως τον ζημιώσε η δημαρχία γιατί δεν το πιστεύω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Logotheti oute gia ta diodia, oute gia ta triodia, oute gia ta iodia den antidras, sth papoytsomenh soy gata re anthrope

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρε αν βγάλει 1 άτομο ο Λογοθέτης στο νέο δημοτικό συμβούλιο είμαστε για τα μπάζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.