Κατάργηση της λίστας στις ευρωεκλογές. Επόμενο βήμα οι κατάργηση των εκλογών...

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισαν την αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις ευρωεκλογές. Σαμαράς και Βενιζέλος αποφάσισαν να μην υπάρχει λίστα στα ευρωψηφοδέλτια αλλά οι εκλογές να γίνουν με σταυρό προτίμησης –και να διπλασιαστούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές από 21 σε 42-, ώστε η καταμέτρηση των ψήφων να διαρκέσει πολλές ώρες και να δουλέψουν οι πιτσαρίες και τα σουβλατζίδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, Σαμαράς και Βενιζέλος, μετά την κατάργηση της λίστας, σκέφτονται να
καταργήσουν και τα ψηφοδέλτια.
Μετά την κατάργηση των ψηφοδελτίων, θα καταργηθούν οι κάλπες, τα παραβάν, οι εκλογικοί κατάλογοι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Ο Σαμαράς έχει αντιληφθεί πως η Νέα Δημοκρατία πάει για τρίτο κόμμα και ο Βενιζέλος έχει καταλάβει πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή, οπότε –μετά τη λίστα- αναζητούν τρόπο να καταργήσουν και τις ευρωεκλογές.
Όπως καταλαβαίνετε, πλησιάζει η ώρα που θα καταργήσουμε και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.