Λουτράκι. Ας πούμε ΟΝΤΩΣ τα πράγματα με το όνομα τους.

Όχι δεν θα ασχοληθώ με την ανταλλαγή δηλώσεων και δελτίων τύπου και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ εκπροσώπων της νυν και της πρώην δημοτικής αρχής.
Και δεν θα το κάνω γιατί η αντιπαράθεση αυτού του τύπου δεν ενέχει ουσία, παραπέμποντας σε πολιτικές πρακτικές και πολιτικούς άλλης, ξεπεσμένης εποχής.
Δεν προσφέρει τίποτα (άλλωστε συνηθισμένοι στο τίποτα στην Ιάσονος), στο δήμο, στους δημότες, στο κοινωνικό σύνολο, και παραπέμπει στη λαϊκή παροιμία "απορία ψάλτου βήξ"...δεν έχουν τι να πουν και να προβάλουν και ασχολούνται με τους πρώην και τους επόμενους.
Ξεπεσμός της πολιτικής σε όλη της την σημασία.
38 μήνες μετά την ανάληψη της δημοτικής εξουσίας από τον Κ. Λογοθέτη, ακόμη "απειλούν" με στοιχεία, και ακόμη μιλούν με αοριστίες. Αν είχαν ας τα έβγαζαν. Αν είχαν και δεν τα έβγαλαν, είναι
χειρότεροι από αυτούς που κατηγορούν.
38 μήνες στον δημοτικό θώκο, έχοντας προσφέρει ένα μεγάλο μηδενικό, έχοντας απαξιώσει τον τόπο απόρροια της απραξίας, έχοντας κοροϊδέψει και ουσιαστικά εξαπατήσει τους δημότες αφού δεν υλοποίησαν τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις, ακόμη προσπαθούν να εξοικονομήσουν πολιτική ζωή και οφέλη, μέσα από στείρες και αστείες αντιπαραθέσεις, ίδιες με αυτές που έκαναν διάσημο κάποτε τον Χάρυ Κλυνν.
Και δυστυχώς πια δεν μπορούμε να γελάμε μαζί τους, αφού η χώρα τελεί εν καταλήψει και ο τόπος μας υποφέρει από ανεργία και ανέχεια.
Και άντε να συμφωνήσουμε με κάποιες από τις αναφορές, ένθεν και ένθεν.
Αν είναι όντως έτσι όπως τα λένε, γιατί το ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, με την πρόταση του ίδιου του προέδρου της και δημάρχου Κ. Λογοθέτη, παρέλαβαν επίσημα το δημοτικό υδροθεραπευτήριο, αναγνωρίζοντας έτσι και το κόστος, και τις οφειλές, και το καλώς έχειν του έργου;
Εφόσον είναι όπως τα λένε, γιατί δεν έφεραν κλιμάκιο του ΤΕΕ να κάνει έλεγχο των σχεδίων, της εκτέλεσης του έργου και του κόστους;
Γιατί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σ. Νικολάου, σε ερώτηση γιατί παρέλαβαν άρον άρον το έργο, εάν υπήρχαν μομφές κατά της διοίκησης και δημαρχίας Γκιώνη, δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν υπήρχε κάτι άξιο λόγου; 
Και άντε να συμφωνήσω ότι όντως η τωρινή δημοτική αρχή δεν είχε για να μοιράζει αυτά που μοίραζαν οι άλλοι χωρίς φειδώ και χωρίς προγραμματισμό. Άλλωστε ο βασικός λόγος που έχασε ο Γ. Γκιώνης τις εκλογές ήταν αυτός, συν το γεγονός ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός για ορισμένους από τους συνεργάτες του.
Αυτό τι σημαίνει όμως; Επειδή η σημερινή δημοτική αρχή δεν είχε...συρτάρια απόρροια της πτώσης των εσόδων του Καζίνο, θα πρέπει να το αναμασάει 3.5 χρόνια; Θα πρέπει να τιμωρούνται οι δημότες από την ανυπαρξία τους και την ανικανότητά τους.

Έλεος πια. Μόλις 83 ημέρες πριν τις εκλογές, οι δημότες περιμένουν να ακούσουν κάτι ουσιώδες. Όχι τι δεν έκαναν οι άλλοι, αλλά τι έκαναν οι ίδιοι.
Όχι γιατί δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν, αλλά ένα συγγνώμη που τους κορόιδεψαν και δεν ήταν ικανοί να τα καταφέρουν.
Όχι με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και την...μαύρη γή που παρέλαβαν, αλλά με το πως θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κάποια από αυτά τα προβλήματα (που δεν το έκαναν).
Θέλουν να δουν τεχνοκράτες που μπορούν να αναλάβουν να σχεδιάσουν, να υποσχεθούν πράγματα που μπορεί να γίνουν, και να σταματήσουν να...κλαίνε τη μοίρας τους θυμίζοντας παλιό ελληνικό κινηματογράφο εποχής Ν. Ξανθόπουλου και Β. Καίλα.

κ.κ. Όντως...ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Δεν έχετε κάνει τίποτα από αυτά που υποσχεθήκατε, και κρύβεστε πίσω από τους προηγούμενους, θεωρώντας μετά από 38 μήνες, ότι οι δημότες είναι άβουλα δίποδα χωρίς αντίληψη και κατανόηση.

Έ όχι δεν είναι. Μπουχτίσαμε από ανούσια και ανερμάτιστα λόγια.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.