Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΥΠΕΚΑ. Κρύβει πολλά το μαγαζί…

του κ. Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη.
Εσείς κοιμηθείτε, φανατιστείτε και φαντασιωθείτε με τα αναδυόμενα παλιάς κοπής δημοσιογραφικά θέματα διαγωνισμού για το θέατρο των ευρωεκλογών και το ΥΠΕΚΑ δουλεύει για σας. Εσείς ασχοληθείτε με το κυνήγι του λαγού της κυβέρνησης, το “χοντρό” και η τύχη σας δουλεύει.
Να τι δεν βλέπετε…
Χημικά στη Μεσόγειο (βλέπετε εδώ και εδώ). 
Ποιό είναι το καθ’ύλη αρμόδιο υπουργείο; To YΠΕΚΑ.
Ουράνιο και Θόριο στη Θράκη (βλέπετε εδώ). Δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα το ΥΠΕΚΑ απο το 2011; Ξέρουν.
Κρύψιμο αποτελεσμάτων της PGS για τα κοιτάσματα(βλέπετε εδώ). Γιατί; Οι Έλληνες πολίτες να μη
ξέρουν ότι είναι πλούσιοι, για να δανείζονται; Xωριό μας έγινε το ΥΠΕΚΑ;
Κακή επίβλεψη του τρόπου που έκανε την έρευνα η PGS με αποτέλεσμα την διέγερση ρηγμάτων (βλέπετε εδώκαι εδώ). Ποιός φταίει για αυτό που γίνεται με τους σεισμούς; Οι ανίκανες επιστημονικές επιτροπές του ΥΠΕΚΑ και φυσικά ο υπουργός. Αυτός έχει την ευθύνη. Δεν την έχω εγώ. Εγώ προβλέπω… Δεν καπνίζω πουράκια.
Φυσικά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Σαμαράς. Σίγουρα γνωρίζει τί παίζει στο ΥΠΕΚΑ.
Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα μια διακομματική επιτροπή της Βουλής με παρατηρητές-μέλη του δικαστικού σώματος, που θα αλλάσσει όλα τα μέλη της κάθε λίγους μήνες και που θα πρέπει να διερευνά τις πράξεις του ΥΠΕΚΑ όπως και των μελών της προηγούμενης σύστασης της επιτροπής… Eίναι πολλά τα λεφτά με τους υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό πλούτο της ξηράς και της θάλασσας (ΑΟΖ).
Ξυπνείστε. Αλλού κοιτάτε αλλού σκάει η μπάλα…
Ο ΥΠΕΚΑ δεν πρόκειται να γλυτώσει τις εξεταστικές. Αυτό είναι πρόβλεψη. Τα υποβρύχια είναι μηδαμινή ποσότητα μπροστά σε αυτά που διαχειρίζεται το ΥΠΕΚΑ. Δεν τη γλυτώνει με τίποτα. Αν τη γλυτώσει, θα είναι ύποπτο απο τη πλευρά των άλλων.
Λύση που ακούστηκε: Συμπολίτευση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (απολυμένοι του ΠΑΣΟΚ, ΜΚΟ κλπ).
Αποτέλεσμα: H Eλλάδα θα βουλιάξει περισσότερο.
Εν τω μεταξύ, θα έχουν μπεί άλλα δύο εκατομμύρια μετανάστες… Θα είναι ασφαλής χώρα η Ελλάδα; Θα φύγουν όλοι απο τη χώρα; Αυτό θέλουν να γίνει ή να υπάρξει συρρίκνωση του πληθυσμού σε εδαφικούς τομείς της πρώην επικράτειας, για να φαγωθούν με λιγότερα έξοδα των “επενδυτών” οι υδρογονάνθρακες.
Φτώχυναν τον Ελληνικό λαό για να τον εξημερώνουν με μια δουλίτσα και ένα μισθουδάκι που αύριο δεν θα υπάρχει;
Στο τέλος η Ελλάδα θα γίνει Συρία.
H κυβέρνηση του Σαμαλά κατηγορεί τους σεισμολόγους σαν μετά σεισμόν προφήτες. Ναί, αλλά εγώ είχα ειδοποιήσει απο το Δεκέμβρη του 2013, ότι έρχονται σεισμοί στο τόξο, δηλαδή στις περιοχές που έκανε έρευνες η PGS (βλέπετε εδώ). Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν είμαστε όλοι του κοινωφελούς έργου και της ψευτοπροστασίας της φύσης. Τα ISO στη μια πλευρά έχουν το σωστό και στην άλλη το λάθος, δηλαδή να κλείσουν εταιρείες που δεν διαθέτουν τμήμα έρευνας και ανάπτυξης αλλά και τεχνολογική στήριξη.
Το πιάσατε, πως αναπτύχτηκε η ΕΕ σε πλούσιο Βορρά και φτωχό Νότο;
Καταλάβατε ότι με φέτα, λάδι, τομάτες και τουρισμό ανάπτυξη δεν γίνεται; Θα ταίζετε για πολλά χρόνια ακόμη τα λαμόγια της πολιτικής και τις “Κατίνες” της ενημέρωσης μέχρι να το καταλάβετε;
Καταλάβατε πως όταν μπήκε στην ΕΕ η Ελλάδα, το μυστρί στο γραφείο του Καραμανλή δεν ήταν αρκετό για να αντιληφθεί τη καταστροφή στην οποία οδήγησε τη χώρα, μη λαμβάνοντας σωστά αντισταθμιστικά μέτρα;
Nα τα καταλάβετε. Εμείς αποδεικνυόμαστε συνέχεια ως σωστοί και οι άλλοι ως λάθος.
Σε λίγο το σύστημα, θα βγάλει Ερμήδες πάλι στη γύρα για να αλλάξει φορά η μπάλα με σκοπό να κρύψει τα κόλπα και την ανικανότητα την δική του και των υπαλλήλων του. Αλλά και οι σεισμοί και εγώ θα τους το θυμίζω.
Εγώ θα συνεχίσω να “τραγουδώ” απο το Τόκυο και η Ελλάδα θα “χορεύει”. Καλό;
Ποιός είπε στους δημοσιογράφους, ότι οι Φυσικοί (όπως εγώ) και οι Ηλεκτρονικοί (όπως εγώ) ότι δεν γνωρίζουν απο σεισμικά σήματα ή ποιός τους είπε ότι οι γεωλόγοι δεν γνωρίζουν απο σεισμούς;
Αντιλαμβάνεστε πόσο υψηλό είναι το γνωστικό επίπεδο της χώρας; Αντιλαμβάνεστε ποιούς λαμβάνετε στα σοβαρά;
Αυτό που οι δημοσιογράφοι εμφανίζουν στα ΜΜΕ συνήθως ως “υπεύθυνη θέση” στη πραγματικότητα είναι “άγνοια”.
Είναι ηλίθιοι, παίζουν παιγνίδια, φαίνονται και πιάνονται. Μετά αρχίζει ο εκβιασμός… Υπάρχει κύκλος και εδώ. Τα κόλπα τους και η διαπλοκή τους με το πολιτικό σύστημα συνέχεια βγαίνουν και θα βγαίνουν στη φόρα. O λαός βλέπει.
Οι δημοσιογράφοι είναι συνυπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα.
Να αφήσουν τη μπάλα σε αυτούς που γνωρίζουν από τεχνολογία. Να στρίβουν δηλαδή… Eχουν γίνει και θρασείς!Θέλουν να γίνουν υπουργοί, βουλευτές και χανουμάκια του συστήματος που βουλιάζει συνέχεια. Με τι προσόντα; Mε τί νού; Aφού είναι στο μηδέν, του κοινωφελούς, της αεροπροπαγάνδας και της αντιπαραγωγής είναι. Ψυχίατρος γρήγορα να τους φύγει το στρέςς!
Να σας το πώ και αλλοιώς…
Δηλαδή, αν η Γερμανία λασκάρει το σχοινί θα αλλάξει κάτι στη χώρα; Γεωργία και κτηνοτροφία δεν αρκούν. Όταν οι Γερμανοί τρέχουν με χίλια, στην Ελλάδα πρέπει να λαμβάνονται ταχείες αποφάσεις. Ποιοί θα τις λάβουν και με τί προσόντα; Με τα οράματα και τις πορδές θα γίνει αυτό;
Και εσείς ρε παιδιά, σας αρέσει η επανάληψη και η συζήτηση. Δεν γίνεται έτσι άμεση δημοκρατία που θα ήταν το ιδανικότερο αλλα ούτε και σωστή αντιπροσώπευση θα υπάρξει ποτέ έτσι στη Βουλή.
Το θέμα είναι να “δείτε” το φώς πρίν σας το κρύψουν. Πάλι σας την έχουν σκάσει… Τους έχω ήδη “δεί”. Παίζουν τα ρέστα τους αλλά δεν το παραδέχονται.
Η σειρά σας…
Υπάρχουν και οι Ερμήδες της πληρoφόρησης, δεν εννοώ τους δημοσιογράφους, εννοώ πολλούς απο τους υπόλοιπους, αυτούς που παίζουν το ρόλο του καρατερίστα που λένε στο θέατρο. Πίσω απο τους Ερμήδες είναι συμφέροντα. Σκάνε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πρίν πέσει η μπάλα κάτω ή λίγο πριν ανέβει στον αέρα και κάνουν κλεφτομπαλιές. Στο μέλλον θα σας δείξω πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα.
Μέχρι τότε, παλέψετε να ξυπνήσετε. Καίγεστε. Κάντε κάτι δημιουργικό. Ας κάνετε και λάθη. Δεν πειράζει. Να είστε όμως ανοιχτοί εκεί που πρέπει. Να μη αφήνετε κανένα να σας περνάει κορόιδο όχι με φασαρίες αλλά χωρίς να του δίνετε αυτό που θέλει π.χ. τη δέουσα προσοχή, τον δέοντα σεβασμό, τη δέουσα αναφορά, τη δέουσα αξία, κλπ. Να μη αναπαράγετε κάθε είδους βλακεία και να ασχολείστε με τα μεγάλα μεγέθη πρώτα. Το αστείο κουράζει. Και αυτό στο κόλπο της προπαγάνδας είναι.
ΥΓ. Ενώ όλοι οι ανόητοι ασχολούνται με τη Κεφαλλονιά κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη Πάτρα. O γνωστός σεισμολόγος να ετοιμάζει το διαβατήριο του. Να είμαστε άντρες. Εντάξει; Βαλίτσες κλπ, όλα να είναι έτοιμα…

zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.