Λουτράκι. Όλοι τώρα μιλούν για έλευση του Προαστιακού. Είμαστε ηλίθιοι, ή απλά μας θεωρούν;

Δεν μπορεί απλά να μας θεωρούν οι ταγοί της πόλης μη εχέφρονες και ηλίθιους.
Πρέπει να είμαστε κι' όλας. 
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που κατοικεί στο Λουτράκι και τις γύρω περιοχές, και αίφνης να πιστεύει τους καλούς μας πολιτικούς, 100 ημέρες πριν τις εκλογές, να λένε πόσο πολύ θέλουν το προαστιακό στο Λουτράκι, όταν πριν από 1.200 ημέρες είχαν δεσμευτεί για αυτό.
Είναι έξω από τα στενά όρια της λογικής, να πιστεύει κάποιος ότι π.χ αφού επί 3έτη ο Κώστας Λογοθέτης είχε πετάξει τη μπάλα στη κερκίδα, αφήνοντας τον περιφερειάρχη να κάνει παιχνίδι μόνος του για τον προαστιακό (αν και αυτός στο τέλος γαργάρα τον έκανε, βάζοντας τον υποθήκη για τη νέα εκλογική αναμέτρηση), ότι σήμερα (προεκλογικά) τον έπιασε ο πόνος;
Επί 3 έτη γίνονται ερωτήματα, γίνονται συναντήσεις, γίνονται συνεδριάσεις, και στη μόνη συνάντηση που έτρεξαν όλοι μαζί να πάνε, ήταν αυτή που είχαν κλείσει στον υπουργό οι ιδιώτες
που έχουν συμφέροντα να γίνει ο σταθμός στον ΑΒ !!!, περιοχή που δεν ενδείκνυται για την διακλάδωση στο Λουτράκι.
Τι να πω, αν είναι να τα καταπίνουν έτσι οι δημότες αυτού του τόπου, τότε οι επιλογές τους, ειδικά αυτές με τη τελευταία δημοτική αρχή, τους αξίζουν.

Υ.Γ. Αν ήθελαν να έχουν βρει λύση με τον προαστιακό, σήμερα θα ερχόταν ήδη μέσα στο Λουτράκι. Ακόμη και με μια απλή λύση διασύνδεσης Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων, με τη γραμμή Κιάτου-Αεροδρομίου, που θα έλυνε και το θέμα της ανύπαρκτης διαδημοτικής συγκοινωνίας.
Αλλά βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι ήθελαν όντως να έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι.
Γιατί τελικά δεν είμαστε ηλίθιοι ορισμένοι, και θυμόμαστε πολύ καλά το γεγονός ότι σε κλειστές πόρτες συνεδριάσεων της δημοτικής ομάδας, άνω των μισών ήταν κατά της έλευσης του προαστιακού....με κάποιους εξ αυτών να...γαυγίζουν ότι θα έρχονται οι μαύροι και οι σάρα και η μάρα στο Λουτράκι επειδή ο προαστιακός θα τους δίνει ευκολία για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.