Δ. Καζάκης: Θα μας οδηγήσουν σε πόλεμο!

«Μούφα» είναι το πρωτογενές πλεόνασμα που μας τσαμπουνάει οΣτουρνάρας είπε και το απέδειξε με στοιχεία ο Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Κορωπί.
Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, στην παρουσίαση του προγράμματός του με τίτλο «Πώς θα περάσουμε στο εθνικό νόμισμα» στο δημαρχείο του Κορωπίου, αποκάλυψε ότι στα πρώτα τρία τρίμηνα του 2013 η Ελλάδα είχε πρωτογενές έλλειμμα 17 δις. ευρώ. 
Με άλλα λόγια, για να υπάρξει το πρωτογενές πλεόνασμα των 4 δις ευρώ που διαφημίζει η κυβέρνηση του «φερόμενου ως πρωθυπουργού» Αντώνη Σαμαρά, θα πρέπει σε μόλις ένα τρίμηνο,
στο τελευταίο, να έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 21 δις!«Ποιον κοροϊδεύουν;».

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχείου, ο Δ. Καζάκης προέβλεψε ότι δεν θα αποφύγουμε, τελικά, μια πολεμική σύρραξη και τόνισε ότι μόνη λύση είναι η άσκηση εθνικής κυριαρχίας με τη μονομερή διαγραφή του χρέους.
Ο ίδιος χαρακτήρισε απατεώνες όσους λένε ότι δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. 
Τόνισε ότι προβλέπεται απο τη συνθήκη της Λισαβόνας η προφυγή στο άρθρο 122 παράγραφος 2 για χρηματοδοτική συνδρομή (όχι δανεισμό), όταν συντρέχει θέμα ανωτέρας βίας. «Αλλα, ο Γιωργάκης, αυτό το πουλημένο τομάρι, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται για ένα θέμα έξω από τον έλεγχο της Ελλαδας, όπως η παγκόσμια κρίση, αλλά για μια υπόθεση μεταξύ της χώρας μας και των δανειστών μας», τόνισε ο Δ. Καζάκης.

1 σχόλιο:

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.