Γέροντας Γαύροι-ηλ: Η μεγάλη προφητεία για τη νίκη του Ολυμπιακού!

Μια προς μια επαληθεύονται οι προφητείες των γερόντων της Ορθοδοξίας, για τη λύτρωση του γένους των Ελλήνων και την επιστροφή μας στη Βασιλεύουσα, ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης!
Σεισμός από την αποκάλυψη ότι ο θρίαμβος της Ερυθρόλευκης Ορθόδοξης Στρατιάς, είναι μέρος ενός ευρύτερου Θεϊκού σχεδίου που θα ξυπνήσει τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και θα μας οδηγήσει πίσω στην Κωνσταντινούπολη!
Ήδη από το πρωί, ηχούν σιωπηλά οι Καμπάνες της Αγιάς Σοφιάς, όπως ακριβώς είχε πει ο Γέροντας Γαύροι-ηλ, πρις από 30 χρόνια, ενώ όπως δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες, ήδη άρχισε να
σαλεύει το πάτωμα της Εκκλησιάς, κάτω από το οποίο – όπως είναι γνωστό – βρίσκεται ο Τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Η ανατριχιαστικά αληθινή προφητεία του Γέροντα, αρχίζει να επαληθεύεται με τη νίκη του Ολυμπιακού, αφού όπως είχε πει «...Θα κερδίσει ο Γαύρος την Μάντσεστερ για να βασιλέψει ξανά στην Πόλη...»
Ο Γέροντας Γαύροι-ηλ ζούσε για χρόνια σε μια σπηλιά φορώντας μόνο μια φθαρμένη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ τρεφόνταν αποκλειστικά με κόκκινο λάχανο και παντζάρια. Όσοι τον γνώρισαν, λένε ότι παρακολουθούσε τους αγώνες του Ολυμπιακού, μέσω απευθείας ενόρασης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΜΟΥΦΑNET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.