Ο γνωστός “κωλοτούμπας” κ. Πρετεντέρης!

“Βρε καλώς το πουλάκι μου”, είπα χθες το βράδυ ακούγοντας τον Γ. Πρετεντέρη να μιλά για τις ΜΚΟ στην εκπομπή του.
Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, διατύπωσε την άποψη ότι οι υποθέσεις με τις ΜΚΟ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών!
Μπα; 
Αλήθεια βρε Γιάννη μου; 
Δεν ήταν η «υπόθεση Βατοπεδίου;» Δεν ήταν οι περίφημοι “κουμπάροι”; Άλλα έλεγες επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή στάζοντας δηλητήριο
από τα παράθυρα του Mega.
Ξέχασες κ. Πρετεντέρη πόση χωλή έσταξες τότε και πώς προσπάθησες να μας παρουσιάσεις τον Γ. Παπανδρέου ως σωτήρα του έθνους; Ξέχασες πως μαζί με το “πράσινο” Mega παρουσίαζες το ΠΑΣΟΚ σαν να έχει προέλθει από παρθενογένεση;
Τι έγινε τώρα; Δεν είδα, δεν ξέρω ε; Αμ, ξέρεις…και πολλά!
Κρατείστε μικρό καλάθι αδέρφια, γιατί η υπόθεση έχει πολύ “ζουμί” ακόμα και βλέπω τον Γ. Πρετεντέρη να βγαίνει σαν “βρεγμένη γάτα” ξανά και με μνήμη…χρυσόψαρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.