Άντε και δεν κάνεις αποδεκτή την παραίτηση (!!). Θα παραιτηθεί ο Σ. Νικολάου;

Βγαίνει σαν έτοιμος από παλιά ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης και λέει "δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη.
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι...δεν μπορεί...τόση γελοιότητα πρέπει να την έχουν δουλεμένη στη προπόνηση ή να έχουν βγεί πάλι οι τακτικές πασοκ τύπου τραβάτε με και ας κλαίω όπως με τον Γερουλάνο.
Μα είναι δυνατόν να γίνονται αυτά; Άντε και θίχθηκε. Είσαι άμισθος αντιδήμαρχος και παραιτείσαι -όπως έχεις κάθε δικαίωμα- από τη θέση του αντιδημάρχου και από το συνδυασμό (τον ποιό;). Και βγαίνει ο άλλος και λέει δεν το δέχομαι. Ε και;
Και τι σε νοιάζει εσένα; Εσύ παραιτήθηκες, έτσι δεν είναι; Τι με το ζόρι θα σε τραβάνε ή θα σε πάρουν αιχμάλωτο στον 2ο της Ιάσονος;
Εκτός αν δεν την εννοούσες την παραίτηση και ήταν για τα μάτια του κόσμου και για να τραβήξουμε
το ενδιαφέρον από το πραγματικό γεγονός, ότι δηλαδή για μια ακόμη φορά έγινε κάτι εις βάρος του τόπου και ο 2ος ήταν σε νιρβάνα.
Και άντε και δεν είναι έτσι, αλλά όπως τα λέτε ρε παιδιά. Εσύ παραιτήθηκες. Ο δήμαρχος είπε όχι δε αδελφέ δεν είναι έτσι, εγώ είμαι με το μέρος σου και δεν το δέχομαι.
Ο άλλος; Ο άλλος που σου τα έχωσε; Ο πρόεδρος Σ. Νικολάου; Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο δήμαρχος τον αδειάζει και θα έπρεπε να τον φύγει; (εδώ δεν το έκανε όταν έγινε ρόμπα το Λουτράκι στον Περιφερειάρχη ή όταν έγιναν τα απίστευτα με τη Σουσάκι Λοτζίστικς ή όταν και καλά ήθελε να παραιτηθεί όταν έφυγε ο Κακκαβάς). Γιατί αν δεν τον διώξει, είναι σαν να σου λέει, άσε τις αηδίες και κάτσε στα αυγά σου. Αν τον κρατήσει και δεν γίνει τίποτα, είναι σαν να του λέει ότι κάνε και άλλα τέτοια. Μη μασάς.
Γιατί το να δείς τον πρόεδρο να παραιτείται, χλωμό το βλέπω. Και τότε που γαύγιζε και γύρναγε τη πόλη λέγοντας ότι θα φύγει και θα παραιτηθεί, φάνηκε ότι μάλλον το έκανε για να πάρει τη θεσούλα του προέδρου, γιατί ως αντιδήμαρχος πολεοδομίας κατάφερε το απόλυτο τίποτα.

Αν τώρα μου πει κάποιος.
Μα καλά άνθρωπε μου, είσαι σοβαρός που περιμένεις κάτι σοβαρό από αυτούς, θα του απαντήσω "όχι δεν είμαι σοβαρός....απλά ρομαντικός έχοντας την ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν τον λόγο τους....και δυστυχώς διαψεύδομαι συνεχώς". 

6 σχόλια:

  1. Re exete kseftilustei to exete pari xampari gelaeei to sympan mazi SAS reeeeeee....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gyrise soy Leo gurise spaei h phoni mou parthenies polo to ka...es einai autes Ta panta Dino sth zol Gia na se eco gyrise gligofridi gyrise...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός θα κόψει τις κορδέλες των μεγααάλων έργων άμα πάρετε τον μπούλο όλοι ρε παιδιά??!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε φίλε με αυτό το blog νομίζω πως δεν θες για δήμαρχο τον Κώστα Λογοθέτη, γιατί ρε φίλε; Τι έκανε ο άνθρωπος;επειδή,είναι σε νιρβάνα 💠💤💠💤💤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μπετοστουρναρα 1:46 με τι να κοψει ο λογο και τα αλλα καλοπαιδα της κατι που μοιαζει με δημοτικη σρχη τις κορδελες των μεγαλων εργων; Αφου ενα ψαλιδακι εχει (ειπαμε δεν εχει λεφτα) που δεν κοβει ουτε νερο!!! ⛎♓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορίστε 1:46 τα ποια; Έργα; Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά γιατί τότε ψηφίζεις Λογοθέτη δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία, εκτός αν και σε αυτή την παράταξη τα έχετε καθαρίσει με ΑΖΑΧ τα μεγάλα σας έργα που τα κάνει αόρατα και για αυτό δεν τα βλέπουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.