Ο Σακελλαρίδης δίνει την πρωθυπουργία στον Τσίπρα και παίρνει φωτιά η Δικαιοσύνη

Είναι μία από τις πιο σωστές κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα η επιλογή του νεαρού Σακελλαρίδη για τον δήμο της Αθήνας. Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που μας είχαν συνηθίσει στις πατάτες στο πρόσωπο του πιτσιρικά χτύπησαν διάνα.
Παγωμάρα  και κωλοπιλάλα προκαλεί στα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ η επιλογή, από τον Αλέξη Τσίπρα, του 34χρονου Γαβριήλ Σακελλαρίδη ως υποψήφιο για τον δήμο της Αθήνας.
Ο πιτσιρικάς, ο οποίος δεν έχει την μοχθηρή φάτσα των πολιτικών της μεταπολίτευσης αλλά είναι κανονικός άνθρωπος, ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχυ του σκληρού ανταγωνισμού για τον
δήμο της Αθήνας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο μόλις 34-χρόνων υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας διαθέτει “βαρύ” βιογραφικό και πολλούς μεταπτυχιακούς τίτλους.
Εάν του βγει του Αλέξη, η επιλογή του νεαρού, θα έλθει πιο κοντά για τον ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Σ΄αυτή την περίπτωση θα πάρει φωτιά η δικαιοσύνη, νέα πρόσωπα θα βρεθούν σε θέσεις κλειδιά και θα υπάρξουν αποκαλύψεις για σκάνδαλα που θα ανατινάξουν το πολιτικό σκηνικό.
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την εξουσία στα χέρια του τα σκάνδαλα -φωτιά στα οποία εμπλέκονται μηντιάρχες και πολιτικοί και τα οποία ως  σήμερα συγκαλύπτονται επιμελώς θα βγουν στην επιφάνεια προκαλώνατς τεκτονικό σεισμό. Είναι πρόκληση εν έτει 2014 να δίνουν στην αρένα κάτι γερόντια πρώην υπουργούς Άμυνας για να γλιτώσουν τα κολλητάρια του Άκη που κυκλοφρούν ελεύθεροι.
Μάλιστα γι΄αυτό το σκοπό το παρακράτος κάτι μαγειρεύει-διαβάστε εδώ.
Η πολύ πιθανή νίκη του Σακελλαρίδη θα απογειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πλέον θα βρίσκεται μια ανάσα από την εξουσία.
Σ΄αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα χτίσει φυλακές υψίστης ασφαλείας για λαμόγια μηντιάρχες που καθημερινά μαθαίνουμε ότι άρπαζαν τα εκατομμύρια σα στραγάλια από επιχειρηατίες και τράπεζες. Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάτι με την Οικονομία.
Θα τα σκατώσει όπως και αυτοί που μας κυβερνούν-ειδικά αν ακούς ότι θα βάλει συντελεστή φορολογίας 75%-έχουν τρελαθεί κι αυτοί οι παλαβοί συριζαίοι.
Το μόνο που περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να καθαρίσει την δικαιοσύνη από τις παράγκες και να κλείσει φυλακή τα λαμόγια. Κι αυτό το θεάρεστο έργο μια νίκη του Σακελλαρίδη θα το φέρει πιο κοντά.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που έχει ασκήσει το επάγγελμα του Οικονομολόγου γεννήθηκε το 1980 στη Ν. Σμύρνη όπου και μεγάλωσε. Στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια μαθήτευσε στην Ευαγγελική Σχολή και πέρασε στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) απ όπου και αποφοίτησε. Αμέσως μετά προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη, και σήμερα παράλληλα με τις κομματικές και πολιτικές του δραστηριότητες είναι και υποψήφιος Διδάκτορας Οικονομικών στο Παν/μιο Αθηνών.

Επιπλέον είναι μέλος και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».

Σε ότι αφορά την κομματική και πολιτική του δράση έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας Συνασπισμού ενώ σήμερα είναι ο συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος.

Ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλ. Τσίπρα, και συχνά μπορεί να τον συναντήσει κανείς στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή καθώς είναι μέλος της Επιτροπής Τεκμηρίωσης και Μελετών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ο 34-χρονος Γαβριήλ χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου του κόμματος και συχνά μετέχει σε κλειστές συσκέψεις που αφορούν κυρίως θέματα οικονομικής πολιτικής και όχι μόνον.

Το πολιτικό “βάπτισμα του πυρός” το έλαβε στις βουλευτικές εκλογές του 2012 με την υποψηφιότητα του στη β΄ Περιφέρεια της Αθήνας χωρίς ωστόσο να εκλεγεί. Αμέσως μετά εντάχθηκε στην ομάδα των στενών συνεργατών του προέδρου του κόμματος, ενώ συνεχίζει την κομματική του δράση μετέχοντας σε ομάδες επιμόρφωσης και σεμινάρια στελεχών και μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.