Παραίτηση αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη. Είναι αργά για δάκρυα Γιώργο...

Αγαπητέ αντιδήμαρχε Γιώργο Γλυκοφρύδη. Φίλτατε Γιώργο...
Η χθεσινή σου παραίτηση σε τιμά μεν, άργησε όμως κατά πολλούς μήνες.
Τώρα 95 μέρες πριν την αυλαία του έργου του ΤΙΠΟΤΑ της δημοτικής αρχής στην οποία πεισματικά και συστηματικά ανήκες ως Νο2 της ιεραρχίας, όχι μόνο είναι αργά, αλλά συνάδει και με την εποχή του Τριωδίου.
Όταν απεδείχθη ότι ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης είπε επί σκοπώ ψέματα με συνέπεια την εξαπάτηση των συνδημοτών μας, ήσουν εκεί και στήριζες το....έργο του.
Όταν ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης κατηγορείτο αναπάντητα από τον ίδιο τον δικηγόρο του, και νομικό σύμβουλο του δήμου και της Λουτράκι ΑΕ για αυθαιρεσία και απόκρυψη στοιχείων από του
δημοτικούςσυμβούλους, κάτι που στοιχειοθετεί εξαπάτηση του σώματος, ήσουν εκεί και στήριζες το...έργο του.
Όταν ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης ζήταγε 500.000 ετησίως από τους συνεταίρους, έπαιρνε χρήματα χωρίς δικαιολογητικά και αποφάσεις από προσωπικούς λογαριασμούς επιχειρηματία με συμφέροντα στο δήμο, πέταγε τη μπάλα στη κερκίδα για το προαστιακό και τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων, έδινε παράνομα το κολυμβητήριο, μεθόδευε καταστροφική δημιουργία θυγατρικής για τη Λουτράκι ΑΕ, κορόϊδευε τους πιστωτές του....και άλλα ευάρεστα, ήσουν εκεί και στήριζες το...έργο του.
Ναι πρώην αντιδήμαρχε Γιώργο Γλυκοφρύδη. Φαίνονται ως να είναι κροκοδείλια αυτά τα δάκρυα της παραίτησης.
Με την παρουσία σου ως αναπληρωτής δήμαρχος, νομιμοποίησες τα ανωτέρω αναφερόμενα και δεκάδες άλλα που είναι περιττό να αναφέρουμε (πάλι).
Νομιμοποίησες έστω και άθελα σου, πολιτικές διαπλοκές και αυθαιρεσίες, και έγινες συμμέτοχος της ανικανότητας.
Το ξέρω πολύ καλόα, όπως το γνωρίζουν όλοι, ότι είσαι ένας έντιμος πρεσβευτής του καθήκοντος, και έχεις τιμήσει με την εργασία σου και το ήθος σου τα σώματα που υπηρέτησες, και σε σέβομαι ως φίλο και άνθρωπο.
Εδώ όμως φίλε Γιώργο, παρότι κάλλιο αργά παρά ποτέ, αυτό το αργά μάλλον σε χαρακτήρισε.
Και σε χαρακτήρισε γιατί υπήρχαν και άλλοι έντιμοι, ικανοί και σοβαροί αιρετοί όπως και εσύ, ο οποίοι όταν διαπίστωσαν αυτά που αναφέρω και άλλα, είχαν το θάρρος και την αυτογνωσία, αλλά και το αίσθημα ευθύνης προς τους δημότες που τους τίμησαν, να φύγουν ή να διαχωρίσουν τη θέση τους.
Διαχώρισαν την θέση τους όταν κατάλαβαν ότι αυτά που δεσμευτήκαμε όταν ζητάγαμε τη ψήφο τους ήταν αίολα και κοροϊδία.
Και ήταν πολλοί και σημαντικοί φίλε Γιώργο.  6 Πρόεδροι: Χ. Ψυχογιός, Γ. Μπάκος, Γ. Κακαβάς, Χ. Δοσσαράς, Α. Μαρίνης, Βλαστάρη-Δέδε...Μέλη του δημοτικού συμβουλίου: Α. Ψυχογιός, Π. Βαρελάς, Δ. Πέτρου...πάμπολα μέλη του συνδυασμού παιδική χαρά (όπως την κατάντησε ο Λογοθέτης)....
Γιώργο Γλυκοφρύδη, είχες την ευκαιρία σου, και νομίζω την έχασες, γιατί απλά παραιτήθηκες αφού είχες "νομιμοποιήσει" ή έστω είχες χωρίς τη θέληση σου αποδεχθεί, όλα αυτά τα τραγικά και παραβατικά που έχουν γίνει επό 32 μήνες παρουσίας σου ως αναπληρωτής του δημάρχου.

Ελπίζω απλά να παραμένεις ο ίδιος Γιώργος που ξέρω και να μην υποχωρήσεις από την παραίτηση σου. Γιατί τότε δεν θα είναι μόνο αργά. Θα είναι και πολλά παραπάνω.

Φιλικά

Γιώργος Μπάκος

6 σχόλια:

  1. Συμφωνώ στην ολότητα του κειμένου, μόνο που αυτά δεν είναι τίποτα όπως τα χαρακτήρισες κ. Γιώργο Μπάκο αλλά καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή στην αρχή κάνεις λόγο για : έργο του ΤΙΠΟΤΑ της δημοτικής αρχής, αλλά αυτά που περιγράφεις και είναι αλήθεια, δεν είναι έργο του τίποτα, αλλά έργο της καταστροφής της δημοτικής αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάμαι ένα περιστατικό πριν από περίπου 1 χρόνο, όπου ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος τριγυρνάει μέσα στο δημαρχείο με το τσιγάρο στο χέρι και όταν κάποιος του λέει ότι δεν επιτρέπετε το κάπνισμα γυρνάει και λέει ας μου κάνουν καταγγελία για να παραιτηθώ για λόγους ευθιξίας !!. Μάλλον το έχει χούι ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα είχε ευθιξία θα είχε παραιτηθεί τότε που η δημαρχάρα της χρονιάς είχε κάνει σβου τις επιταγές των απόρων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.