κ.κ Δημότες: Θα ασχοληθείτε με το Λουτράκι;

Σ.Σ. κε Θεοχάρη, κ.κ. Εισαγγελείς, κ.κ. της Δημόσιας Διοίκησης...θα ασχοληθείτε με το Λουτράκι επιτέλους; 
Σ.Σ Ποια κληρονομιά τελικά θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας; Τι θα έχουν να λένε για εμάς και αυτά που επιτελούνται με την αδιαφορία μας στο τόπο; Είναι όλοι συνένοχοι δια της αδιαφορίας και απάθειας που επιδεικνύουν;
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στη τοπική αυτοδιοίκηση και στο δήμο Λουτρακίου....
-- Λεφτά διακινούνται από προσωπικούς λογαριασμούς επιχειρηματιών με μεγάλα συμφέροντα στο δήμο, χωρίς δικαιολογητικά και επίσημες διαδικασίες, και δεν ασχολείται κανείς. 
-- Στήνονται offshore αριστερά δεξιά για τα μοιράσματα*, και δεν ασχολείται κανείς.
-- Μεθοδεύεται ξεπούλημα των δικαιωμάτων της δημοτικής επιχείρησης, όπως αυτά απορρέουν από το κοινοπρακτικό καταστατικό, και δεν ασχολείται κανείς (εκτός από τους παπαγάλους που βγάζουν μπροστά την δήθεν σωτηρία του τόπου, των εργαζομένων κλπ. και ότι δεν υπάρχουν άλλες λύσεις και
πρέπει να οδηγηθούμε σε σχεδιασμένες ως...μη χείρον βέλτιστη).
-- Οι "πουθενάδες" δεν έχουν να προτείνουν λύση για τις επιχειρήσεις και τα δικαιώματα, έχουν οδηγήσει δημοτικές και κοινοπρακτικές επιχειρήσεις στο γκρεμό και στην απαξία, και...
"ανταμοίβονται" με την αδιαφορία των δημοτών και των αιρετών. Μια αδιαφορία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο να πετυχαίνουν οι επιβουλευτές τον σκοπό τους (δες τι γίνεται σε εθνικό επίπεδο...), άρα να εξυπηρετείται άριστα ο σκοπός τους, καθιστώντας τους αδιάφορους και ωχαδελφιστές συνένοχους σε ότι άνομο ή ανήθικο επιτελεστεί.

-- Δεσμεύονται εγγράφως για την μη μετατροπή της Κοινοπραξίας, την οποία σε προεκλογικές ομιλίες παρουσία εκατοντάδων δημοτών θεωρούν ως προδοσία του τόπου, και μεθοδεύουν ακριβώς αυτό, δηλαδή την μετατροπή της, και δεν ασχολείται κανείς. 
-- Πλαστογραφούνται δικόγραφα από αυθαίρετες αποφάσεις διεκδίκησης της κοινοπρακτικής διαχείρισης, και δεν ασχολείται κανείς
-- Δικηγόρος, πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, καταγγέλει εγγράφως δήμαρχο για αυθαιρεσία και απόκρυψη στοιχείων άρα εξαπάτηση των δημοτικών συμβούλων, και δεν ασχολείται κανείς.
-- Δήμαρχος τάζει, δεσμεύεται και κοροϊδεύει αναίσχυντα και επαίσχυντα για δημιουργία κοινωνικού ταμείου με το 20% των αποδοχών των αιρετών, με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές, και δεν ασχολείται κανείς. 
-- Δήμαρχος τάζει, δεσμεύεται και εξαπατά ψηφοφόρους με περισσότερες από 10 προγραμματικές δεσμεύσεις που ούτε τις ακουμπά μετά, επιδεικνύοντας προσβλητική αδιαφορία και άρνηση ακόμη και να δώσει λογαριασμό όταν τον ρωτούν για αυτό, και δεν ασχολείται κανείς. 

Τελικά τι είναι αυτό που έχουν πάθει όλοι βλέποντας με απίστευτη απάθεια να τους κοροϊδεύουν, να τους φτύνουν στη μούρη, να ετοιμάζονται να πάρουν αποφάσεις για ξεπούλημα των δικαιωμάτων και των περιουσιακών στοιχείων.....και αντί να αντιδράσουν και να απαγορέψουν την εξαπάτηση τους, κάθονται αμήχανοι, αδιάφοροι και απλά σχολιάζουν;

Ως πότε δεν θα διεκδικείς αυτό που σου ανήκει, δηλαδή το τόπο σου, και θα γίνεσαι μέρος μιας μαύρης σελίδας της ιστορίας;
Ποια κληρονομιά τελικά θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας; Τι θα έχουν να λένε για εμάς;
Και μη πείτε ότι τα έκαναν άλλοι; Όχι αδελφέ, δεν είναι έτσι. Τα ήξερες, τα έβλεπες, τα ένοιωσες, τα βίωσες....και δεν έκανες τίποτα, άρα είσαι συνένοχος.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το ανωτέρω έχει γραφεί κατόπιν επιθυμίας πολλών κατοίκων, επισκεπτών και δημοτών του Λουτρακίου, οι οποίοι εκφράζουν καθημερινά τα ανωτέρω ερωτήματα μέσω μηνυμάτων, επικοινωνιών και προσωπικών επαφών. 

* βάσει πληροφοριών, καταγγελιών και δημοσιευμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.