All Star Game 2014. Δείτε το ΤΟΡ 10 και τους νικητές από τα καρφώματα και τα τρίποντα

Η… δράση στο All Star Weekend ήταν συναρπαστική με τους διαγωνισμούς καρφωμάτων, τριπόντων και δεξιοτήτων, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει μέρος στον τελευταίο…
Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς πήρε μέρος στον διαγωνισμό μαζί με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο η ομάδα τους δεν τα κατάφερε… Νικητής αναδείχθηκαν οι Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς) και Τρέι Μπερκ
(Τζαζ).
Από εκεί και πέρα, εκπλήξεις είχαμε στους διαγωνισμούς καρωμάτων και τριπόντων. Ο Τζον Γουόλ
των Ουίζαρντς ήταν ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού, καθώς κατάφερε να επικρατήσει των Πολ Τζορτζ (Πέισερς) και Τέρενς Ρος (Ράπτορς) στον τελικό, έχοντας αρχικά αφήσει έξω τους ΜακΛέμοουρ (Κινγκς), Λίλαρντ (Μπλέιζερς) και Μπαρνς (Ουόριορς).
Στα τρίποντα νικητής αναδείχθηκε ο Μπελινέλι (Σπερς) που στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο ενός ακόμα αουτσάιντερ, του Μπιλ των Ουίζαρντς. Τα… μεγάλα φαβορί (Κάρι, Λίλαρντ, Ίρβινγκ, Τζόνσον, Λαβ, Αφλάλο) είχαν μείνει έξω από τον πρώτο γύρο!
Τέλος, στο διαγωνισμό Shooting Stars, που παίρνει μέρος μία τριάδα με έναν εν ενεργεία, έναν παλαίμαχο παίκτη του ΝΒΑ και μία παίκτρια του WNBA, εκείνη που επικράτησε ήταν η ομάδα των Κρις Μπος, Ντόμινικ Γουίλκινς και Σουίν Κας.
Δείτε ΕΔΩ το κάρφωμα του Ουόλ στον διαγωνισμό καρφωμάτων.
Δείτε ΕΔΩ πως νίκησε ο Μπελινέλι των διαγωνισμό τριπόντων.
Δείτε ΕΔΩ πως οι Λίλαρντ και Μπερκ νίκησαν στο Skills Challenge.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.