ΤΩΡΑ: 3000 άτομα στα διόδια των νταβατζήδων! Θα τολμήσει το Mega που παραβιάζει δικαστική απόφαση να τους πει “παράνομους”;

Σ.Σ. Όχι ο χαμός δεν γίνεται στα δικά μας στο Καλαμάκι, αφού εμείς στο Λουτράκι είμαστε...υπεράνω. Προφανώς εμείς κινητοποιούμαστε και κλείνουμε διόδια για άλλους λόγους, όπως π.χ για δωρεές και χημικά. 
Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα,  συγκέντρωση στα διόδια Αφινδών
Πάνω απο 2.000 κατοίκοι των γύρω περιοχών και οργανώσεις,διαμαρτύρονταιγια τις αυξήσεις στα διόδια.Οι δήμαρχοι Ωρωπού, Κηφισιάς και Διονύσου
μιλούν για απαξίωση της περιοχής και χαρακτηρίζουν την κατάσταση απαράδεκτη. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, για να μετακινούνται οι πολίτες μέσα στους δήμους τους πρέπει να πληρώνουν διόδια.
Οι κάτοικοι έχουν σηκώσει συμβολικά τις μπάρες και τα αυτοκίνητα διέρχονται χωρίς να πληρώνουν αντίτιμο.

7 σχόλια:

  1. Τι υπεράνω ρε άνθρωπε μας δουλεύεις; Όλους μας καίει. Αλλά να πάμε να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που κάνουν βούτα επιταγές απόρων, που κάνουν ότι τους πει το καζίνο, που έχουν σταματήσει τον προαστιακό και όλα αυτά που γράφετε εσείς τα blog τέλος πάντων, για να πουλήσουν μούρη εν όψη εκλογών; Άσε,να μένει το γλυκό! Άμα είχαμε σοβαρά πολιτικά πρόσωπα βεβαία θα είμαστε από τους πρώτους και εγώ που γράφω αυτό το σχόλιο και 4-5 φίλοι μου που έχουν την ίδια άποψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ορισμένους που λένε πως Λογοθέτης, Παύλου είναι συναίτεροι πέσατε έξω, στα διόδια μόνο ο Λογοθέτης, ο Παύλου ήταν άφαντος! Αν ξαναβγεί ο Παύλου, ξέρετε τι αγωνιστή δήμαρχο θα έχουμε,;;; Του καναπέους. Αααααα καλό,εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν μπαίνουν όλα τα σχόλια εδώ; Πονάει η αλήθεια γιατί το κόψατε και δεν το βάζετε κύριε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λογοθέτης έκανε δήλωση και είπε έιμαστε όλοι εδώ. Πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου ο άνθρωπος! Πάλι καλά που ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς θα ήταν αυτοί κι ο πόνος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτός από το Λογοθέτη ήταν ο Γκιώνης , ο Πετρίτσης, ο Κακαβάς, ο Ράτης, ο Μουζάκης, ο Γιώργος και Δημήτρης Δέδες , ο Άρης Μαρίνης και μπορεί και άλλοι που δεν είδα.
    Επίσης και προεδρεία συλλόγων. Λίγο η κακή επιλογή της ώρας και λίγο η αδιαφορία γενικά σε όλα κράτησε τον απλό κόσμο στα σπίτια του για μια άλλη φορά δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φταίει ούτε η αδιαφορία, ούτε η ώρα, το μόνο που φταιεί είναι τα εν λόγο πολιτικά πρόσωπα, που έχουν γονατίσει το Λουτράκι και δεν έχουν ίχνος αξιοπιστίας πολιτικής! Τέλος, όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ergo pou vlepoume einai tragodia Kai oi ithopioi tou se kanoun na kles anti na euxaristiesai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.