Το ΔΝΤ κάνει καλό στις παραγωγές πορνό. Πόσα βιογραφικά λαμβάνει ετησίως η Sirina;

Λένε πως όπου υπάρχει φτώχεια, ανθεί ο τζόγος και η πορνεία… Σε αυτά, προσθέστε και την παραγωγή ταινιών πορνό!...
Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται, τα βιογραφικά που δέχεται κάθε χρόνο η ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, SIRINA, είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε!
Πιο συγκεκριμένα, τα βιογραφικά ανέργων, φοιτητών κ φοιτητριών, απολυμένων αλλά και…οικογενειαρχών, που φτάνουν συνολικά στ γραφεία της επιχείρησης, ετησίως είναι χιλιάδες!
Τον τελευταίο χρόνο, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της Sirina, στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας και των απολύσεων, οι αιτήσεις που έχει λάβει η εταιρεία είναι…
2.500 (!), με τους ενδιαφερόμενους να παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και να εξηγούν τη μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.
Όπως μάλιστα αναφέρει το ίδιο πρόσωπο, το 80-90% των βιογραφικών είναι από Έλληνες και Ελληνίδες, κάτι που μέχρι το 2010 δεν ίσχυε, καθώς οι περισσότεροι φιλόδοξοι πορνοστάρ ήταν αλλοδαποί.
Oι αμοιβές των πρωταγωνιστών μιας ταινίας πορνό, ξεκινά από τα 1.000 – 1.500 ευρώ (πιθανότατα ο αριθμός ποικίλλει ανάλογα την εμφάνιση και τα… προσόντα), ενώ αν ο πρωταγωνιστής είναι κάποιο γνωστό ή δημόσιο πρόσωπο, μπορεί να αμειφθεί από 3 μέχρι και 4.000 ευρώ γι κάθε σκηνή!
Όπως αναφέρουν οι παραγωγοί των ταινιών, η επιλογή είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς μετά την προφορική συνέντευξη, στην οποία υποβάλλονται οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή, στη συνέχεια γίνεται έλεγχος στ ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Όσοι περάσουν από τις συνεντεύξεις, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να ελεγχθεί ότι είναι απόλυτα υγιείς.
Το στενόχωρο της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι πλέον, όσοι στρέφονται σε αυτήν τη λύση, δν είναι άνθρωποι που ψάχνουν το εύκολο χρήμα και τν πρόσκαιρη αναγνωρισιμότητα, αλλά άτομα που έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα και έχουν φτάσει στο «αμήν».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.