ΝΔ: «Να μας πει ο πρόεδρος της Public Issue αν πιστεύει στο Θεό»!

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, την ώρα που αμφισβητεί με δηλώσεις του τη δημοσκόπηση του Αντίχριστου
Νέο θρησκευτικό μέτωπο άνοιξε η κυβέρνηση, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι το αποτέλέσμα δημοσκόπησης που φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται 3.5 μονάδες της Νέας Δημοκρατίας, οφείλονται σε πόλεμο κατά της…Ορθοδοξίας
«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου σε ραδιοφωνικό σταθμό, σύμφωνα με τις οποίες, «ορισμένοι Άθεοι δημοσκόποι, έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ αμφισβήτησης της πίστης των Ελλήνων, παρουσιάζοντάς τους εσκεμμένα ως οπαδούς
του κόμματος του Σατανά».
Συνέχεια στο θέμα, έδωσε και η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, που κάλεσε τον επικεφαλής της εταιρίας, να πει στον ελληνικό λαό αν πιστεύει στο Θεό, γιατί πρέπει να ξέρει σε ποιούς εμπιστεύεται τη γνώμη του.
Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, άφησε υπαινιγμούς για το θέμα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο βιοτεχνικό επιμελητήριο της Νέας Ζηλανδίας, όπου αφού επανέλαβε πως το κόμα του εκπροσωπεί τις δυνάμεις του Φωτός και της προόδου.
Τέλος, αφού υπογράμμισε ότι ο μόνος σίγουρος δρόμος προς την ανάπτυξη, είναι η άρνηση αυτών που δεν σου αρέσουν, ζήτησε από τα στελέχη να ξεκινήσουν εκστρατεία ενίσχυσης της πίστης των ψηφοφόρων, πόρτα-πόρτα.


Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.