O Βαρουφάκης διαψεύδει Σαμαρά για το πρωτογενές πλεόνασμα

Δε φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του πρωθυπουργού ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα διατεθεί για την ενίσχυση των πολιτών. 
Ο ίδιος εκτιμά ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου για την αποπληρωμή μέρους του χρέους.
Μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας στον ANT1 απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η Ελλάδα να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,8% για τα
επόμενα χρόνια. Επίσης κατήγγειλε ότι η χώρα έχει μπει σε έναν κύκλο διακίνησης δανείων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Ο κ. Βαρουφάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κ. Στουρνάρα, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών. Όπως είπε, ο υπουργός Οικονομικών έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει παρέμβαση στο Eurogroup.
«Κερδίζουμε μάχες άνευ σημασίας και χάνουμε τον πόλεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βαρουφάκης.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.