Η γκάφα του Mega για τον Χριστόδουλο Ξηρό και τα πανηγύρια με βίντεο κλιπ πριν από τη σύλληψή του

Σε απίστευτη γκάφα υπέπεσε η Όλγα Τρέμη σχολιάζοντας την "εξαφάνιση" του Χριστόδουλου Ξηρού. Το βίντεο πριν από τη σύλληψή του για τη 17η Νοέμβρη και τα σχόλια για το μπαγλαμαδάκι
"Αυτό που βλέπουμε τώρα Γιάννη είναι το μπαγλαμαδάκι που παίζει μες στην τρελή χαρά ο Ξηρός γιατί του είχε δοθεί άδεια να πάει και στη γενέτειρά του και να μετάσχει στο τοπικό πανηγύρι. Κοίτα χαρά" ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η Όλγα Τρέμη απευθυνόμενη στον Γιάννη Πρετεντέρη σχολιάζοντας βίντεο με τον
Χριστόδουλο Ξηρό.
Αντίστοιχα και το "super" που συνόδευε την εικόνα ακολουθούσε τον ίδιο.. δρόμο. "Χόρευε και έπινε σε πανηγύρι στην Ικαρία το καλοκαίρι ο Χριστόδουλος".
Όλα αυτά με αφορμή την "εξαφάνιση" Χριστόδουλου Ξηρού μετά την άδεια που του χορηγήθηκε από τη φυλακή.
Η γκάφα ωστόσο της Όλγας Τρέμη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς το βίντεο με αφορμή το οποίο σχολίαζε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έπαιζε σε πανηγύρια κατά την άδειά του είναι από βίντεο κλιπ με την Ελένη Λεγάκη και γυρίστηκε προτού καν συλληφθεί για τη συμμετοχή του στη "17 Νοέμβρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.