Ο βουλευτής της ΝΔ Ταμήλος δηλώνει: «Σωστά τα είπε ο Farage στον Σαμαρά»

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων, Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ορθώς τα «έχωσε» στον πρωθυπουργό ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ.
Μιλώντας στο parapolitika, ο Μιχάλης Ταμήλος είπε: 
«Σωστά τα είπε ο Φάρατζ. Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε υπό οικονομική κατοχή». «Έχουμε παραχωρήσει μέρος της ελευθερίας μας, γιατί
οποιαδήποτε απόφαση και να πάρουμε πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την Τρόικα. Δεν είναι μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή αυτό; Συμφωνώ μέχρι εδώ Αλλά ο Φάρατζ δεν μας είπε και την λύση. Γιατί λύση δεν είναι να φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρώπη όπως υποστηρίζει εκείνος. Αλλά να παλέψουμε για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να σταθούμε στα πόδια μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.