Από τα Chanel και τα μεταξωτά βρακιά στη δημοσιογραφία

Από τον Megalicius
Μega, ANT1, Alpha, ΣΚΑΙ. Τα κανάλια του ξέκωλου, του βλαχομπαρόκ lifestyle, των μνημονιακών Γκαίμπελς, που ζούσαν από τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών, τα εκατομμύρια του έως πρόσφατα διεφθαρμένου ΟΠΑΠ-αυτής της εστίας μόλυνσης αλλά και ανάπτυξης παρασιτικών νταβατζήδων στα ΜΜΕ-και των υπόλοιπων δημόσιων οργανισμών επιχειρούν επιστροφή στην δημοσιογραφία (όπως την αντιλαμβάνονται τα μαλθακά, καλοπληρωμένα, στελέχη τους) και στο "κοινωνικό ρεπορτάζ".
Αφού για δεκαετίες ολόκληρες τάισαν τους τηλεθεατές με τηλεοπτικό σκουπιδαριό, ξέκωλα, βίζιτες, ηλιθιοδίνη, κατέληξαν στα τούρκικα σήριαλ που προφανώς εκφράζουν εκτός από την τσέπη και
τον ψυχισμό των ιδοκτητών τους, οι οποίοι ασελγούν στις δημόσιες συχνότητες που τους παρέχουν οι κυβερνήσεις-γιουσουφάκια τους.
Το δημόσιο χρήμα-με τον ΟΠΑΠ να αποτελεί την ιερή αγελάδα για τους μηντιάρχες-σε συνδυασμό με τα βρώμικα deals που έκλειναν κάτω από το τραπέζι με συγκεκριμένες διαφημιστικές και media shops, επέτρεψαν στον μηντιακό υπόκοσμο να γίνει η βιτρίνα της ψευδογκλαμουριάς, για τον αποχαυνωμένο κακομούτσουνο τηλεθεατή, η οποία σκέπαζε προμήθειες, αναθέσεις, μίζες και πάσης φύσεως νταλαβέρια των ιδιοκτητών των ΜΜΕ με την εκάστοτε κυβέρνηση και τους πολιτικούς αχυρανθρώπους των νταβατζήδων.
Όχι, δεν μας ράντιζαν με χημικές ουρές από τον ουρανό. Η ηλιθιοδίνη που πλημμυρίζει τα σπίτια των φαμιλιέρηδων προέρχεται από το μαγικό κουτί πρίτι μπρα, κάλεσε τώρα και πρόθυμες ελληνίδες απ΄όλη την Ελλάδα θα σου κάνουν πίπα από το τηλέφωνο.
Γι΄ αυτό οι κυβερνητικές παλλακίδες έδωσαν στους ιδιοκτήτες των κανλιών τις δημόσιες συχνότητες. Για να διαφημίζουν τα πρόθυμα κορίτσια-την Βαλέρια και την παρέα της-που είναι έτοιμες να πάρουν την πίπα του αιώνα στον άνεργο Μητσάρα, με τις 13 χρεωμένες πιστωτικές κάρτες.
Φυσικά οι τηλεοπτικές συχνότητες αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τους νταβατζηδες, ώστε να επιβληθούν στην ηγεσία της χώρας, οι αρχιερείς της διαπλοκής αλλά και κάτι πολιτικά μούτρα σαν τον Άκη, τον Σμπώκο και τα υπόλοιπα goodfellas.
Tην ίδια ώρα που οι μηντιάρχες με τις εξωχώριες εταιρίες τους έπαιρναν μίζες από τα ελαττωματικά όπλα που σκότωναν πιλότους και χειριστές, ο αποχαυνωμένος τηλεθεατής έβλεπε Παπακαλιάτη.
Τώρα λοιπόν και καθώς η ιερή αγελάδα του ΟΠΑΠ, πέρασε σε χέρια ιδιωτών και οι τράπεζες υπόκεινται στον έλεγχο της Blackrock και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, τα θαλασσοδάνεια και το πεταμένο χρήμα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ως εκ τούτου η μάχη για την πρωτιά θα γίνει θέμα επιβίωσης.
Με οδύνη, λυγμούς και τα μάτια βουρκωμένα διαβάζουμε στο enimerosi 24 για τα Χριστούγεννα που πέρασε ο διευθυντής του Mega  στις επάλξεις καθώς το κανάλι πηγαίνει αύτανδρο για την 3η θέση.
Ακόμη και ο ανεγκέφαλος τηλεθεατής, τώρα που του πετσοκόψαν τα λεφτά και τη ζωή, άρχισε να διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη ζωή του, ότι σε κάποια παγίδα είχε πέσει ο ίδιος και η Σούλα η γυναίκα του με τις 70 χρεωμένες πιστωτικές.
Καθώς λοιπόν τον ζώνανε τα φίδια άκουγε τις φιλοκυβερνητικές φανφάρες του Μανώλη Καψή και της Μαρίας Σπυράκη και έκανε πλέον το σήμα της ανοιχτής παλάμης.
Εκατοντάδες χιλιάδες θεατές έκαναν το σήμα της ανοιχτής παλάμης στο ανυπόληπτο Mega που ξεκινάει το προγραμμά του με επιδέξιους κώλους για να καταλήξει με τούρκικα σήριαλ και γκαιμπελίστικες ειδήσεις.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και ο μαλάκας, κακομούτσουνος Ελληνάρας, άρχισε να ξυπνάει και να αλλάζει σκουπιδοκάναλο.
Σε λίγο, που θα έχει ξυπνήσει για τα καλά, θα ψάχνεται και με τα πολιτικά κόμματα που έστησαν κάποιοι άλλοι για τον ίδιο χωρίς να τον ρωτήσουν.
Θα αναλογισθεί μήπως έφτασε η ώρα να κάνει κι αυτός το "δικό του" κόμμα με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες, από το να τρώει στη μάπα θεόσταλτους και ανεπάγγελτους ηγέτες.
Κι ενώ ο Παναγιωτόπουλος  του Mega προσπαθεί, από τα Chanel και τα ξέκωλα, να περάσει στην δημοσιογραφία στην ά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.