Κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του Α. Σαμαρά από την προεδρία της Ε.Ε.

Ένα έργο ιδιαίτερα χρήσιμο για τον Ιστορικό του Μέλλοντος, που αφηγείται το τιτάνιο έργο ενός ηγέτη που βρίσκεται ήδη μια ολόκληρη ημέρα στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυκλοφόρησε ήδη στα βιβλιοπωλεία, με την υπογραφή (και την εντολή) του Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέδωσε το χρονικό της 24ωρης δράσης του, προκειμένου να ενισχύσει το ηθικό του Ελληνικού Λαού και να του εμπνεύσει αίσθημα υπερηφάνειας για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο ηγέτης του στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Το βιβλίο, που έχει τον τίτλο «Εγώ, ο Πρόεδρος», φιλοδοξεί να αποτελέσει ορόσημο για τους Έλληνες, καθώς θέλει να δείξει ότι ένα απλό αξίωμα είναι αρκετό, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα, δεδομένου ότι θεωρεί πως για τους
ψηφοφόρους, σημασία έχουν οι εντυπώσεις και όχι η πραγματικότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ωρών, πρόκειται να κυκλοφορήσει και ένα ακόμα βιβλίο, αυτή τη φορά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που -κάτω από τον τίτλο «Εγώ ο Αντιπρόεδρος»- θα αφηγείται τις δικές του προσπάθειες κατά το πρώτο 24ωρο της Ελληνικής Προεδρίας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.