Όλο το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δείτε σε VIDEO διάρκειας 53 λεπτών όλο το ντοκιμαντέρ του Canal+Sport για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όπως το επιμελήθηκε ο Ερίκ Καντονά.
Είναι φορές που η εικόνα μιλά από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με μια φωτογραφία αλλά με ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 53 λεπτών το οποίο επιμελήθηκε η Γαλλική τηλεόραση και το Canal + Sport στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ με τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη ανάμεσα στα οποία και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Looking for Athènes" έπαιξε στα μέσα Οκτώβρη και πλέον κυκλοφόρησε
και στο διαδίκτυο δίνοντας την δυνατότητα στους οπαδούς των δυο ομάδων να το απολαύσουν.
O Ερικ Καντονά βρέθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα για να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό και έκατσε για περίπου μια εβδομάδα για να μιλήσει με ανθρώπους και των δυο συλλόγων, προπονητές, παίκτες, οπαδούς αλλά και δημοσιογράφους.
Ο "King Eric" όμως δεν περιορίστηκε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι του ελληνικό clasico καθώς στάθηκε και στην εικόνα της σύγχρονης Αθήνα παρουσιάζοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην ελληνική κοινωνία.
Δείτε όλο το βίντεο και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Καντονά και η παραγωγή του Canal + Sport.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.