Λουτράκι: Κουίζ - Ανέκδοτο

Ο μαγαζάτορας στο Λουτράκι έχει κάνει πρόσφατα ανακαίνιση στο γραφείο του, όταν τον επισκέπτεται ένας φίλος του για καφέ.
Εκεί που κάθεται στο γραφείο και συζητούν για τα πολιτικά και δημοτικά τεκταινόμενα, ο επισκέπτης κοιτάει αφηρημένα προς τα πάνω, όπου μέ έκπληξη διαπιστώνει ότι στο ταβάνι αναγράφονται: 
-- Ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης είναι ότι καλύτερο έτυχε στο τόπο...-- Το φιλόπτωχο λειτουργεί με το 20% και εξυπηρετεί εκατοντάδες συμπολίτες...-- Το παρατηρητήριο εργασίας έχει βοηθήσει το τόπο...-- Η Μαρίνα Λουτρακίου έχει αναβαθμίσει τη περιοχή...-- Κ. Λογοθέτης: Δεσμεύομαι για την ΜΗ μετατροπή της Κοινοπραξίας
-- Ο προαστιακός είναι έτοιμος για την έλευση του στην Αιγαίου........ο φίλος του μαγαζάτορας έκπληκτος τον ρωτάει: "καλά ρε σύ Τάκη, τι είναι όλα αυτά;", και ο Τάκης απαντά:


"ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ"

1 σχόλιο:

  1. Το είχαν σκεφτεί και άλλα μαγαζιά στο Λουτράκι να φτιάξουν τέτοια ψευδοροφή αλλά δεν είχαν τις προϋποθέσεις γιατί έπρεπε να ήταν πάνω από 100τμ για να γράψουν όλα αχαχαχα
    Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.